avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... credit pe baza buletinului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

credit pe baza buletinului

Am luat pe baza de buletin 3 produse de la altex( figider,cuptor cu microunde si televizor), toate au costat 3700 ron.Eu le-am platit deja 4900 ron, este adevarat ca unele rate nu le-am platit la timp si ca uneori am pus o suma mai mica dar chiar cei de la altex mi-au confirmat ca le-am achitat deja 4900 ron, dar si ca le mai datorez lor inca 5900 ron, cica spun ei ptr ca asa ii la ei , din cauza celor spuse mai sus de mine adica s-au adunat unele dobanzi care numai ei le stiu. A sosit acasa la mine o hirtie de la altex prin care ei ma ameninta ca ma dau in judecata ca sa isi recupereze bani.Dati-mi va rog un raspuns, ce pot sa fac in situatia mea adica cea prezentata mai sus si ajutati-ma cu un sfat , unde sa ma duc si daca as putea avea castig de cauza.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:04, 28 Martie 2010
Au fost perioade cind am pus sume mai mici dar si perioade cind am pus sume si mai mari chiar si echivalentul a 2 rate.Spune-ti va rog in caz de judecata ce poate sa imi faca sau sa imi ia, deoarece eu nu am girat cu nimic, am luat credit cu buletinul.
Datele la care a-ti depus sume sub valoarea ratei,au fost inregistrate ca atare in evidentele firmei mentionate care, implicit a inceput sa aplice penalitati
In caz de judecata ,solutia poate fi investita cu titlu executoriu,si poate conduce la executare silita bunuri sau cota parte drepturi salariale pana la concurenta sumei restante
Dar ei mi-au confirmau caci le-am platit deja suma de 4900 ron iar eu trebuia sa platesc 3700 ron cu dobanda cu tot,iar ei mai vreau ica 5900 ron.Se poate asa ceva , pe ce baza mai cer ei inca aceasta suma si de ce sa la-o mai dau, deoarece eu le-am dat peste suma....
Iar daca eu nu am nici casa si nici bunuri de nici un fel , ce pot sa-mi mai faca ei.
In caz de executare silita ,se poate dispune poprire pe sumele financiare cu titlu de retributie

Alte discuții în legătură

Oprire pe salariu mirelacolpos mirelacolpos Sotul meu a luat produse in valoare de 3000 ron de la altex in 2004. Am platit 4ani suma minima de plata si chiar mai mult/in total cam 4000ron.Deoarece nu am ... (vezi toată discuția)
Execuare silita -licitatie mobiliara maria982 maria982 Buna ziua Am urmatoarea situatie. in baza unei hotarari judecaoresti definitive, am primit ordin de executare silita, apartamentul fiind-mi pus spre ... (vezi toată discuția)
Angajatul a facut minus si a pus si pe datorie nu vrea sa imi plateasca marga76 marga76 Buna ziua am o agentiue de pariuri sportive,am un angajat de 2 saptamani,a fost in proba 5 zile , prima saptamana de lucru a fost destul de bine pentru ... (vezi toată discuția)