avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Eu m-am reapucat de civil ( de, fiecare cu cel doare) De data asta e obligatoriu sa insist pe latura practica, fiindca, daca tura viitoare o dau iar in bara jar mananc - si asa am primit o scuturatura zdravana , da pentru a se produce efectul dorit cred ca mi-ar mai trebui vreo doua-trei.:D
Eu am Cpc de la Hamangiu si Cp + Cpp de la CH Beck, ambele cu RIL-uri si ultimele modificari. Se gasesc prin librarii, daca nu, se pot comanda pe net.
Laelia a scris:

Eu m-am reapucat de civil ( de, fiecare cu cel doare) De data asta e obligatoriu sa insist pe latura practica, fiindca, daca tura viitoare o dau iar in bara jar mananc - si asa am primit o scuturatura zdravana , da pentru a se produce efectul dorit cred ca mi-ar mai trebui vreo doua-trei.:D

Eu ma apuc de procedura penala. Dar deocamdata vreau sa fac plan de invatat, spete si grile.Si apoi mananc toate cartile pe care le am.
Laelia, de cate ori ai dat examen?
Mie una mi-e teama ca in toamna va fi mai greu
Eu acum ma lupt cu civilul partea generala, in mod normal il voi termina saptamana viitoare. Dupa aceea repet obligatiile si civil partea generala si ma voi verifica cu grile din cele doua materii. #-o
Ultima modificare: Vineri, 9 Aprilie 2010
carmen_miron, utilizator
carmen_miron a scris:

Eu acum ma lupt cu civilul partea generala, in mod normal il voi termina saptamana viitoare. Dupa aceea repet obligatiile si civil partea generala si ma voi verifica cu grile din cele doua materii. #-o
De unde faci grile?

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)