avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Voineag, Ciobanu si pe net examene megistartura, inm, examene promovare, pe site-ul universitatii de drept din bucuresti. Probabil ca imi voi mai cumpara si alte carti dar deocamdata cred ca e suficient. Sa le fac pe astea fara greseala :stunned:
Si eu ma agit - reiau procedura civila, incet, cu pasi marunti.....Vreau sa citesc si practica, si RIL-uri cate pot. Ma lovesc insa mereu de aceleasi probleme, si nu gasesc explicatii suficiente nici in cursuri, nici in alta parte. E greu si cu treaba asta "cu luminatu". Si cu cat citesti mai mult, cu atat parca intrebarile sunt mai multe.....
Spor sa aveti!
Care credeti ca este raspunsul corect sau care sunt raspunsurile corecte la urmatoarea grila:

Complicele este persoana:
a) care inlesneste sau ajuta in orice mod la savarsirea unei infractiuni;
b) care promite ca va tainui bunurile provenite din fapta sau ca va favoriza pe faptuitor, chiar daca promisiunea nu este indeplinita;
c) actioneaza cu intentie.

Este din cartea Mihaelei Ciobanu.
Buna ursuletz.
C?
Buna!
De ce nu si a?
Ultima modificare: Vineri, 9 Aprilie 2010
ursuletz, utilizator

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)