salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Voineag, Ciobanu si pe net examene megistartura, inm, examene promovare, pe site-ul universitatii de drept din bucuresti. Probabil ca imi voi mai cumpara si alte carti dar deocamdata cred ca e suficient. Sa le fac pe astea fara greseala :stunned:
Si eu ma agit - reiau procedura civila, incet, cu pasi marunti.....Vreau sa citesc si practica, si RIL-uri cate pot. Ma lovesc insa mereu de aceleasi probleme, si nu gasesc explicatii suficiente nici in cursuri, nici in alta parte. E greu si cu treaba asta "cu luminatu". Si cu cat citesti mai mult, cu atat parca intrebarile sunt mai multe.....
Spor sa aveti!
Care credeti ca este raspunsul corect sau care sunt raspunsurile corecte la urmatoarea grila:
Complicele este persoana:
a) care inlesneste sau ajuta in orice mod la savarsirea unei infractiuni;
b) care promite ca va tainui bunurile provenite din fapta sau ca va favoriza pe faptuitor, chiar daca promisiunea nu este indeplinita;
c) actioneaza cu intentie.