salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Asa e . Acum m-am convins si eu ca FARA SPETE NU SE POATE! Degeaba stii teorie, degeaba zici ca ai capacitatea de a intelege lucrurile, ca la examen poti avea surprize. Din pacate, m-am trezit cam tarziu.............
Bine spus....eu cu spetele am dat-o in bara....ele m-au tras in jos acuma si de data aceasta voi pune accentul pe practica juridiciara.
Cum spetele reprezinta hopul cel mai greu am ajuns la concluzia ca trebuie sa imi cumpar codurile cu trimitere la RIL-uri. Intrebarea mea: ati cumparat asa ceva? daca da care? dati un link sau scrieti denumirea. Mersi.
parca e mai usor asa decat sa ma pun sa citesc la infinit pe site-ul iccj-ului #-o
Da Carmen, eu am CPC si CPP care au in cuprinsul lor RIL-uri. Ale mele sunt evident din 2009 ( actualizate prin aprilie candva) si sunt de la Ed Hamangiu.