avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
=D>
deci avem in comun 2 MARI PASIUNI: dreptul si .............pisicile!
Laelia a scris:

Asa e . Acum m-am convins si eu ca FARA SPETE NU SE POATE! Degeaba stii teorie, degeaba zici ca ai capacitatea de a intelege lucrurile, ca la examen poti avea surprize. Din pacate, m-am trezit cam tarziu.............

Bine spus....eu cu spetele am dat-o in bara....ele m-au tras in jos acuma si de data aceasta voi pune accentul pe practica juridiciara.
Cum spetele reprezinta hopul cel mai greu am ajuns la concluzia ca trebuie sa imi cumpar codurile cu trimitere la RIL-uri. Intrebarea mea: ati cumparat asa ceva? daca da care? dati un link sau scrieti denumirea. Mersi.
parca e mai usor asa decat sa ma pun sa citesc la infinit pe site-ul iccj-ului #-o
Ultima modificare: Miercuri, 7 Aprilie 2010
carmen_miron, utilizator
Da Carmen, eu am CPC si CPP care au in cuprinsul lor RIL-uri. Ale mele sunt evident din 2009 ( actualizate prin aprilie candva) si sunt de la Ed Hamangiu.
Salut! S-a apucat cineva de penal - partea generala (C.Mitrache)?

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)