avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
felicitari tuturor! va urez mult succes in profesie si sper sa fie ok in localitatile pe care ni le-am ales. (nu pot sa nu remarc ca oltenii au luat Banatul aproape tot-Resita, Caransebes, Oravita, nu stiu fetele care au luat Timisoara de unde sunt)
intrucat m-am atasat mult de colegii de pe acest forum, fara de care imi mentin opinia ca nu as fi luat examenul, as avea o propunere:
cum ar fi sa continuam acest forum si dupa ce incepem profesia, sa ne impartasim experientele, sa discutam diverse spete, etc.
eu cred ca ne-ar fi folositor, ce ziceti, va bagati?
buna dimineata. cred ca ar fi interesant, liviu.
laremilia, sunt răcita şi daca ma mai faci plicticoasa iti dau un virus.:D
Este o idee tare buna Liviu. Eu una am aflat de forum la 3 zile dupa examen si atunci am inceput sa scriu,insa pot spune ca daca as fi stiut mai de mult as fi facut mult mai bine la examen,pentru ca am stat ulterior si am citit cam tot ce s-a scris si ar fi fost de un real ajutor!
pentru Liviu Mus, şi eu am luat Timişoara şi sunt tot olteancă, aşa că în curând în Banat se va vorbi cu perfectul simplu=D>

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)