salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Ralumt, cred ca ai stat chiar in fata mea la repartitii pe primul rand (daca nu ma insel langa tine statea baiatul din Craiova care a ales Resita), aveai o foaie in mana nu? ai zis ca ai ales Timisoara pt. ca vrei sa te stabilesti cu familia acolo, e oras universitar si e ok. si la mine a doua optiune era Timisoara, dar am preferat Caransebesul pt. ca e mai aproape de casa, zona de munte din apropiere e superba, iar despre parchetul de acolo am auzit numai cuvinte frumoase.
Oricum ai ales bine, Timisoara e ok din majoritatea punctelor de vedere. Succes in continuare!
Felicitari tuturor!
Sper ca fiecare a ajuns acolo unde si-a dorit. Citind mesajele voastre ma simt ca la sfarsitul clasei a XII-a, cu emotiile de rigoare. Ar fi super buna ideea ta Liviu. In felul acesta vom trece mai usor de acea perioada de necunoscut existenta in prima parte a profesiei. Marturisesc ca, personal, am niste fluturasi in stomac gandindu-ma la prima zi de activitate.
Aveti cumva idee daca vom face acele cursuri imreuna -procurorii si judecatorii?
Voi ati sunat pe la parchete sau.... cum procedati?
Nu stiu daca am interpretat corect dar pe site-ul CSM la locuri vacante arata ca s-au indiponibilizat locuri la judecatori probabil pentru cei cu 7,40! Stiti cumva la repartitii au ramas locuri? vad ca se suplimenteaza la Constanta Giurgiu Slobozia si Galati parca! Au mai ramas locuri?