salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
scuze ca te contrazic. La repartitii au zis ca nici ei nu stiu sigur daca la Giroc sau la Bucuresti. Oricum, din experienta anilor anteriori pentru promotia care ia examenul din toamna (cum am fi noi) cursurile in general se fac la Giroc, langa Timisoara.
Buna ziua, tuturor colegilor!
1. Am si eu o intrebare legata de perioada imediat urmatoare cand vom fi pentru vreo 2 saptamani la noile locuri de munca, iar apoi vom merge la cursurile de pregatire.
Daca cineva a aflat de la cei care au luat in martie 2010 sau la un alt concurs de admitere in magistratura anterior, i-as ruga frumos sa ne informeze si pe noi.
Ma intereseaza daca ni se va deconta chiria pe perioada acelei luni in care vom fi la cursurile de pregatire.
Logic, la acel moment, noi vom fi deja angajati la instante chiar daca o luna de zile vom urma cursurile de formare initiala.
2. O rugaminte personala
Daca poate cineva sa-mi indice numele unei gazete / publicatie online cu anunturi de mica publicitate din mun. Ploiesti in care as putea cauta anunturi de inchiriere apartament, as fi recunoscatoare!
Eu am tot incercat sa gasesc ceva pe Net, insa deocamdata nu prea am avut mare succes.
Nicole la inceputul repartitiilor directorul INM a spus ca vom face cursurile la BUC sau TIM iar la sfarsit,domnul mai tanar cu ochelari care a ramas , inainte sa iesim din sala ,a spus ca se vor tine la Giroc.