Din cate am vazut, e vorba de locurile vacante la 1.02.2011, iar locurile care apar ca indisponibilizate pentru examenul de intrare in magistratura sunt locurile noastre, care ne-au fost deja repartizate. Din cate stiu pentru continuarea procedurii si alocarea unor locuri suplimentare pentru cei cu 7,40 la judecatori si 7,05 la procurori trebuie hot. plenului CSM si se aloca alte locuri pentru ei.
[ link extern ]
daca te referi la
[ link extern ]
adica situatia locurilor vacante la 1.03.2011 nu prea stiu ce sa spun pentru ca dupa examenul nostru s-au suplimentat locurile alocate, pentru ca au fost oameni cu medie egala cu ultimul intrat, dar nu au fost decat doi. Avand in vedere ca stiu sihgur ca la Galati a fost un singur loc repartizat pentru noi, as spune ca se va continua procedura pentru judecatori pentru urmatorii 5 cu 7,40 la judecatori. Sunt 4 locuri care apar suplimentate pentru concurs si unul a ramas de la noi, pentru ca din nefericire unul din colegii nostri a fost respins la examinarea pshihologica. Asa ca rezulta 5 locuri pentru cei cu 7,40 la judecatori. Asa cred eu.