avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
se discuta ultimul punct de pe ordinea de zi, cred ca s-a terminat
grefiersup a scris:

2. O rugaminte personala
Daca poate cineva sa-mi indice numele unei gazete / publicatie online cu anunturi de mica publicitate din mun. Ploiesti in care as putea cauta anunturi de inchiriere apartament, as fi recunoscatoare!
Eu am tot incercat sa gasesc ceva pe Net, insa deocamdata nu prea am avut mare succes.

Toate cele bune!

Am dat o cautare pe Google si am gasit [ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2011
nicole_dani, utilizator
incearca ziarul raid
Din cate se pare la judecatori au fost blocate inca 4 locuri plus cel ramas liber. Sa intelegem ca se va continua procedura pentru cei cu urmatoarea medie, respectiv 7,40. Exact 5 persoane. Pentru procurori, lista cu locurile vacante postata nu este asa detaliata.
Vom intalni urmatoarea situatie:
Am vazut un loc blocat la Galati. Printre cei care am ales unde vom merge poate au fost persoane din Galati sau din apropiere si nu au avut aceasta varianta. Vor veni cei cu medie mai mica pentru care se continua procedura si vor alege Galati. Eu consider ca nu este corest ca un candidat care a optat inainte si a avut medie mai mare sa nu poata alege acest loc, iar cel cu medie mai mica sa poate alege astfel. Astept parerile voastre....
Intr-adevar, nu e corect. Sunt din Galati si sunt singura care am reusit sa iau repartitie in acest oras, datorita mediei foarte mari. Dar, in acelasi timp, au mai fost 3 colegi care au fost raspanditi in toate colturile tarii (unul din ei, cu familie si 2 copii tocmai in Nasaud). Nu este corect, dar de fiecare data locurile scoase pentru continuarea procedurii sunt scoase numai in acest scop, numai pentru cei pentru care se continua procedura si se suplimenteaza locurile. Viata ....

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)