avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
ptr. a ma face mai bine inteleasa: nu sunt impotriva suplimentarii locurilor ptr. cei cu 7.05 dar era corect sa optam toti pe toate locurile
Aveti idee, in anii precedenti, dupa repartitie cat a durat pana la publicarea in MO?

Sau cel putin de la propunerea plenului catre Presedentie? Mi-am luat si eu bilete de avion pt 5 zile vacanta si ma tem sa nu se publice deja .... De la repartitii parca ne-au spus ca de saptamana viitoare pleaca spre Presedentie ... Eu m-as intoarce pe 16 martie si ma tem sa nu se publice totusi pana atunci ...
Probabil va dura in jur de doua-trei saptamani pana se va publica Decretul. CSM-ul ne-a dovedit ca nu suntem asa importanti, avand in vedere cele intamplate in ultima perioada. De ce am fi importanti pentru ,,Mr. Base,,!!!!!!!
In ceea ce priveste suplimentarea locurilor dupa repartizarea majoritatii mi se pare o mare nedreptate si spun asta nu din perspectiva mea ci din perspectiva celor care au fost nevoiti sa plece la sute de km distanta de casa si, poate de familiie lor.
Stie cineva daca asa s-a procedat la fiecare examen?
Sa le fie rusineeee.....!!!!
nic_nic a scris:

mereu s-a intamplat asa. Ca cei din urma sa fie cei dintai..........=D>

Inca de la inceput toti am cunoscut, din regulament si din practica CSM, modalitatea de suplimentare a locurilor. Pe de alta parte, cred ca nimeni nu si-ar dori sa stea atatea luni cu speranta ca poate se vor suplimeta locurile.
Eu marturisesc ca mi-am bazat sperantele de admitere intr-o eventuala renuntare (avand in vedere ca la toate concursurile anterioare s-a intamplat asa), in nici un caz pe respingerea unor candidati admisi.
Aprecierea - cei din urma vor fi cei dintai- este dupa parerea mea deplasata, in conditiile in care cei cativa care vor beneficia de suplimentarea locurilor (daca se va intampla #-o) vor avea o marja de optiune mult redusa.
da, este adevarat ca mereu s-au suplimentat posturi, insa din anii anteriori am observat ca au scos locuri in orasele mici, neatractive pentru marea majoritate a concurentilor, in niciun caz orase mari dorite de multi, cum sunt galati, constanta... nu e corect

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)