salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
pentru Elena. Nu stiu daca se vor suplimenta locuri pe raza Curtii de Apel Pitesti. Am spus ca nu e corect ca sa se suplimenteze dupa alegerea noastra cu locuri de la vreo curte de apel unde nu a fost scos niciun loc initial. Este cazul Curtii de Apel Pitesti, unde nu a fost niciun loc scos. Sunt din Valcea. Eu am facut solicitarea pentru locurile de la Horezu unde din schema de 1 plus 5 de executie sunt ocupate doar 2.
Mult succes lui B_D. Este o situatie ingrata. Sper sa se suplimenteze. Insa daca luam in calcul faptul ca pe situatia locurilor vacante la judecatori apar 4 locuri blocate pentru suplimentare la concursul din 21 noiembrie este obligatoriu sa se suplimenteze si pentru procurori. Sunt convins ca asa se va intampla. De altfel asa a fost la fiecare examen.Mult succes tie si celorlalti cu aceeasi medie ca tine.