avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Liviu, sunt colega de la Oravita. Ai cumva numarul de telefon al clegului de la Resita? As dori cateva detalii de la el cu privire la cum este chiria in Resita.
imi pare rau, nu il am.
in ziua repartitiilor l-am cunoscut pe colegul de la Resita.
din ce cunosc eu cuantumul chiriei in Resita e relativ apropiat de Caransebes, adica in jur de 150-200 euro un apartament cu 2 camere complet mobilat.
ce va sfatuies eu in legatura cu chiria, mai bine sunati si vorbiti mai inainte cu instanta sau parchetul unde suntenti repartizati, poate au locuinte de serviciu, si in cazul asta nu mai aveti dreptul la chirie daca au locuinte de serviciu. eu asa am patit au doar locuinta de servicu cu o camera momentan, asta e.
Aveti cumva idee cursul cam in ce perioada va fi? Pentru ca am auzit mai multe variante, in sensul ca trebuie sa stam la instanta 2 saptamani dupa unii sau 1 luna dupa altii inainte de a pleca la Timisoara.
pt Liviu.
Magistratii sunt numiti de Presedintele Romaniei la propunerea CSM. Numirea se face prin decret.
Nepublicarea in Monitorul Oficial atrage inexistenta decretului( art. 100, alin 1 din Constitutie).
Asadar data va fi data publicarii decretului in monitor.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)