salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Despre Slobozia stie cineva ceva? In mod deosebit legal de inchirieri! caut de cateva zile pe net si nu gasesc nimic? Ligia cum adica sa fi obligat sa stai in locuinta de serviciu de o camera, daca exista asa ceva? Daca te muti cu familia ce sa faci intr-o camaruta?:O
Daca ai familie, cred ca ai sansa sa cauti locuinta cu chirie, chiar daca au locuinte de serviciu. Pe mine m au intrebat daca am familie, copii, cum eu nu am, n aveam justificare sa refuz garsoniera, locuinta de serviciu. Mi s a spus ca e garsoniera, ceea ce ma deranjeaza si pe mine, chiar daca e utilata si dotata, oricum ar fi, e doar o incapere. Pe moment, n am ce face.
Am o rugaminte la toti colegii judecatori. Am incercat la repartitii (eu impreuna cu grefiersup) sa fac o lista cu numerele de telefon ale colegilor, urmand ca ulterior sa o distribui prin e mail tuturor. Am reusit doar in mica masura. Am rugamintea pentru colegi, daca vor, sa-mi dea mesaj pe privat cu numarul de telefon si adresa de e mail si bineinteles, cu numele real. M-am gandit ca nu e rau sa putem lua legatura intre noi.Va multumesc anticipat.