salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
pagina 23 "Pentru formarea magistraÑilor care au promuovat examenul de admitere în magistratură din
data de 21 noiembrie 2010 vor fi organizate în perioada februarie – martie 2011 cursuri de formare
profesională. Astfel, în această perioadă 3 grupe de judecători si 2 grupe de procurori vor parcurge
programul de formare prevăzut de art. 33 alin. 13 din Legea nr. 303/2004 privind statutul
judecătorilor si procurorilor, cu modificările si completările ulterioare.
Pentru a reduce costurile legate de formare, majoritatea magistraÑilor recrutaÑi în sesiunea din
noiembrie 2010 vor urma cursul la noul centru INM de la Timisoara (Giroc)."
Ca fapt divers februarie a trecut. Cred ca prin aprilie vor fi cursurile.
Pentru a reduce costurile legate de formare, majoritatea magistraÑilor recrutaÑi în sesiunea din
noiembrie 2010 vor urma cursul la noul centru INM de la Timisoara (Giroc)
Voi cum interpretati cuvantul majoritatea?exista posibilitatea ca foarte putini sa le urmeze la BUC?intreb deoarece pe mine ma avantajeaza Buc,stau acasa.
Se va continua procedura pentru cei cu urmatoarea medie. Pe ordinea de zi a plenului este un punct in acest sens. Bafta pentru B_D. Am anticipat acest lucru
De la Buzau la Timisoara nu e chiar asa de departe. E mai aproape cu avionul. Se deconteaza......Te cred ca la vechiul loc de munca nu aveai acces la avion............
Din experienta anilor trecuti:
Cei admisi la ex din noiembrie, au facut cursul in martie-aprilie de fiecare data la Timisoara. Pentru cei admisi martie, s-a facut in asa fel incat cursul sa coincida cu vacanta auditorilor. In acest fel, se poate tine la Buc.
Pe noi nu ne vor chema la Buc deoarece locurile de cazare sunt ocupate cu auditorii si politica e de economisire a resurselor financiare.
Asadar, in mod sigur, noi vom face la TM, unde au posibilitatea sa ne cazeze fara prea mare efort financiar (doar masa). Ganditi-va ce ar insemna sa plateasca hotel o luna pentru 117 persoane! Acum ceva timp in urma era posibil si acest lucru...deh...criza.