salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
referitor la data cu care incepem, am o nelamurire: din ce am inteles eu de la repartitii si telefonic de la CSM, a doua zi dupa publicarea in monitorul oficial a decretului trebuie sa ne prezentam la posturi. intrebarea mea e: voi cu ce data veti inceta raporturile de munca(ma refer la cei ca mine angajati cu contract individual de munca), fie prin demisie fie prin acordul partilor, cu data semnarii decretului sau cu data publicarii acestuia in monitorul oficial?
asta tinand cont de faptul ca in ianuarie in cazul absolventilor de la INM au trecut doar 2 zile de la semnare pana la publicare, daca ar fi asa si la noi cred ca ar fi putin timp pentru formalitatile de incetare a raportului de munca, predare, etc.
s-a afisat ordinea de zi solutionata, daca saptamana viitoare se trimit propunerile la presedinte, e posibil sa le semneze in 10 - 14 zile, si poate la 20-24 martie incepem.
asa ca pregatiti-va de plecare...
2 saptamani a durat in martie 2010 semnarea?
[/quot
nu stiu in martie exact cat a durat, dar acum in ianuarie la cei de la INM a
durat 12 zile pana au fost semnate si inca 2 zile pana au fost publicate.