avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
isabbelina a scris:

Probabil va dura in jur de doua-trei saptamani pana se va publica Decretul. CSM-ul ne-a dovedit ca nu suntem asa importanti, avand in vedere cele intamplate in ultima perioada. De ce am fi importanti pentru ,,Mr. Base,,!!!!!!!
In ceea ce priveste suplimentarea locurilor dupa repartizarea majoritatii mi se pare o mare nedreptate si spun asta nu din perspectiva mea ci din perspectiva celor care au fost nevoiti sa plece la sute de km distanta de casa si, poate de familiie lor.
Stie cineva daca asa s-a procedat la fiecare examen?
Sa le fie rusineeee.....!!!!

Probabilitatea ca cei pentru care se vor suplimenta locurile sa plece si la mai multe sute de km de casa este cu mult mai mare decat in cazul celor admisi initial. Cu cateva zile inainte de examen sau pana la afisarea rezultatelor cred ca oricare dintre noi ar fi spus ca ar merge oriunde daca ar fi fost admis. Fiecare dintre noi si-a asumat si acest risc atunci cand s-a angrenat in aceasta batalie.
Cui ar trebui sa-i fie rusine ?
b_d, in nici un caz nu m-am referit viitorii magistrati! este sansa lor pe care nu sunt invidioasa. Ma refeream la cei din CSM si la modalitatea in care transeaza ei problema noastra. Nu sunt invidioasa pe sansa lor, insa din punctul meu de vedere nu este corect. Mai mult, daca am fi fost cu totii la repartitii, nu crezi ca sansele lor ar fi fost mult diminuate? Ar fi luat locurile neocupate... si atat.
In ceea ce priveste afirmatia ta ca ,, am fi mers oriunde,, mie nu mi s-ar fi asortat din motive personale. Nu ma pot lauda cu un loc foarte bun, insa pot sa ma intorc acasa in fiecare seara la cei doi copii. Inca o data nu este nici invidie, nici rautate din partea noastra, insa ...simplu... nu putem fi de acord cu aceasta modalitate a lor de a rezolva astfel de probleme.
Nu mi-as fi dorit vreodata sa stau si sa astept validarea celor admisi sau refuzul vreunui candidat de a merge in locul repartizat, astfel incat sa mi se ofere si mie sansa de a merge mai departe. A fost foarte greu pentru ei, cu siguranta.
Singura diferenta dintre noi si cei cu 7,05 este ca poate noi am avut o inspiratie mai buna in cele 4 ore decisive sau, pur si simplu, ne-am gestionat mai bine emotiile. Diferenta de cateva sutimi nu spune nimic despre nimeni, nu-i face sa fie mai putin buni decat cei admisi initial. Nu ne-o luati in nume de rau, dar asa ar fi fost corect pentru toata lumea.
Daca se suplimenteaza acasa la mine, cred ca si mor!...dar nu ma supar...numai sa suplimenteze...toti am muncit mult!
Succes maxim colegilor pentru suplimentare! Vrem sa fim mai multi! Ma gandesc ca veti aniversa in vreun fel suplimentarea...cu restul colegilor.=D>
issabelina,punctul tau de vedere este logic, insa trebuie sa acceptam, mai ales prin prisma meseriei pe care ne-am ales-o, prevederile unui act normativ , indiferent daca ni se par echitabile sau nu.
in ceea ce priveste presupusele locuri a fi suplimentate pentru judecatori, trebuie observat ca privesc instante cu multe locuri vacante, chiar daca aceste instante sunt in resedinte de judet.
P.S. Eu astept suplimetarea locurilor pentru procurori

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)