avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Salutare! In legatura cu situatia despre care s-a vorbit anterior, consider ca in justitie nu se poate lasa o situatie la voia intamplarii......
Pe ordinea de zi a plenului din aceasta zi a fost o solicitare de suplimentare locuri pentru cei de la procurori si era vorba despre locuri in raza Curtii de Apel Pitesti, pentru procurori. In raza acestei curti nu s-a scos la concurs niciun loc. Trei candidati din Valcea au luat examenul dar au ales locuri in alta parte din acest motiv. Nu stiu cati au luat din judetul Arges.
Daca se continua procedura si vor suplimenta cu locuri la Valcea, mie nu mi se pare corect.
Eu am facut acea solicitare catre CSM, mai inainte cu o luna si ceva,anticipand situatia, insa nu s-a tinut nicio sedinta de plen. Probabil se va respinge. Daca totusi vor scoate cel putin un loc , mie nu mi se pare corect.
cei care au promovat in magistratura in toamna 2009, la sfarsitul lunii februarie 2010 au inceput munca, daca nu ma insel prima zi de munca a fost considerata 26.02.2010. Am auzit ca presedintele a trimis spre publicare decretul in 24.02, pe 26.02 s-a publicat in MO iar de luni 01.03.2010 - saptamana urmatoare a fost la Timisoara. A avut timp sa-si faca formele de deplasare pentru a putea sa-si deconteze transportul. Despre chirie nu s-a pus problema pentru ca a prins tot in Brasov la Parchetul de pe langa Judecatoria Fagaras
Nici mie nu-mi pare corect faptul ca cele 5 locuri la judecator au fost scoase dupa ce noi am optat.Am vrut si eu Constanta si nu am mai prins,si acum e corect ca cineva cu medie mai mica sa prinda Constanta?
nu e corect deloc... ar fi trebuit sa fie repartitiile dupa suplimentarea acestor posturi. la procurori aveti idee ce posturi se suplimenteaza? a urmarit cineva sedinta?
Are cineva idee de ce au fost respinsi Grejedeanu Aurelia-Irina si Tirlea Calin?
Apar in nota DRUO (pt. validarea celor admisi in nov) ca fiind respinsi pt. ca nu sunt intrunite cumulativ conditiile art. 22 indice 6 alin.(2) din Regulamentului de concurs (medical/psihologic/buna reputatie).
Stiu ca in urma reexaminarii la psihologic ramasese o singura persoana respinsa.
Cealalta persoana respinsa la final ce conditii n-a indeplinit?

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)