avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
geda a scris:

Nu credeam ca va dura asa mult timp pana la numire: au trecut deja 4 luni de la concurs. Sa speram ca macar saptamana viitoare vom vedea decretele in Monitorul Oficial.

După examenul din decembrie 2005 s-a mers efectiv la post prin mai 2006, din câte-mi amintesc. Aşa că reiau, relax...:D
Bucuraţi-vă de vacanţă.
Am observat ca in paginile anterioare s-a discutat despre decontarea chiriilor magistratilor.........sa inteleg ca se deconteaza chiria numai in localitatea in care persoana in cauza isi desfasoara activitatea?de ex. eu vreau sa stau cu chirie in Ploiesti sau Satu Mare, dar sunt judecator/procuror in Buc........asta inseamna ca pot inchiria ap.numai in Buc.pt.a mi se deconta cheltuielile?
Din cate stiu chiria se deconteaza de instanta unde iti desfasori activitatea si numai daca stai cu chirie in orasul respectiv..
din cate am inteles se decoteaza chiria in localitatea in care se afla instanta, iar daca vrei sa stai cu chirie in alta localitate se decont transportul, chiria te priveste
Multumesc pt.raspunsuri!asa auzisem si eu,dar m-a bulversat o persoana cu care am vb-it zilele trecute,care cunoaste un procuror ce sta cu chirie intr-o alta localitate decat cea in care isi desfasoara activitatea (chiar dintr-un alt judet),si totusi i se deconteaza chiria, este adevarat nu si transportul.Poate nu era bine informata persoana.............

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)