avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
rozalinda a scris:

Judecatori - Bucuresti
5.
21.
25.
29.
34.
37.
38.
45.
54.
55.
pozitia 32 ; ma inscriu si eu pentru Bucuresti ; eu zic sa facem un memoriu colectiv sa-l depunem la inm
Judecatori - Bucuresti
5.
21.
25.
29.
32.
34.
37.
38.
45.
54.
55.
ce ziceti facem un memoriu colectiv ? oricum nu incapem toti la timisoara si mai mult in curicula de pregatire afisata pe site-ul inm se lasa de inteles ca majoritatea vor face la timisoara dar nu toti....
Ar fi o idee buna memoriul,insa eu recunosc sincer ca nu ma prea pricep sa-l concep asa ca la carte,daca se ofera cineva mai priceput ar fi super!
Din cate cunosc, daca stai cu chirie in alta localitate decat cea in care iti desfasori activitatea ti se plateste chiria, insa nu ti se mai deconteaza transportul ... Unul din viitorii mei colegi stiu ca este in aceasta situatie ...

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)