avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
opțiunea, încercați să o motivați cât mai temeinic...
da, am vorbit...
@libercugetator:
termenul pentru emiterea decretelor este de 30 de zile de la validarea rezultatelor concursului de catre CSM
nu cred ca l-a luat vreunul dintre colegi la rost pe presedinte... e normal sa fii nerabdator sa te duci pe post, dupa 5 luni de asteptare; e normal sa aiba agenda incarcata, dar speram sa ne strecoare si pe noi pe acolo pe undeva:D
@marc1975
Daca cititi cu atentie, veti observa ca termenul de 30 de zile reglementat de art. 33 alin. 3 din Legea nr. 303/2004 e prevazut pentru CSM, respectiv pentru inaintarea propunerilor, nu pentru institutia presedintelui (repet, vorbim despre institutii, nu despre oamenii care le ocupa vremelnic, precizez asta ca sa nu fiu interpretat si sa se confunde lucrurile, ultimul lucru pe care-l doresc este sa dau nastere la o disputa cu tenta politica). E normal, firesc si omeneste de inteles ca dupa 5 luni rabdarea a ajuns la final, dar pe de alta parte, niste persoane mature si cu experienta de viata, cum sunteti majoritatea dintre dumneavoastra, trebuie sa ia in calcul birocratia din Romania. Si eu mi-am dat demisia cand am intrat la INM si n-a fost nicio tragedie ca CSM-ul a validat rezultatul la o luna si o saptamana dupa ce eu imi incetasem raporturile de munca cu fostul angajator. Chiar nu e nicio problema daca se pierd cateva zile sau o saptamana la vechime (pana la urma trebuie luat in calcul si termenul de preaviz, nu?). Trebuie sa ne asteptam la asa ceva, dupa cum bine stiti nici justitia nu face nota discordanta in tara noastra in ceea ce priveste eficienta si celeritatea termenelor:)
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
libercugetator, utilizator
Si decretele noastre nu au fost semnate nici astazi ... Doar ce am sunat la Presedentie ...
Avand in vedere ca nu te anunta nimeni cand se publica in MO, cred ca trebuie sa ne interesam constant de cursul procedurilor ...

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)