salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Nu este cerere tip, am formulat-o eu dupa cum m-am priceput catre Directia Cazier Judiciar, Statistica si Evidenta Operativa continand toate datele de identificare si cererea de eliberare a datelor rezultate din evidenta operativa........
Multumesc pentru raspunsuri, m-am mai linistit, ca intrasem in panica.
salut. Petra, esti din Cluj? (iarta-mi stupida ignorantza, nu prea va stiu, nu am avut net cat am invatat). Nu stiu de ce mi-a ramas ca esti din Cluj, si eu acolo tb sa ma duc la serviciul cazier. mi-ar placea sa stiu si sa nu imi pierd timpul. Mersi, scuze de intruziune.
Da, in Cluj.
Daca depui cererea, insista si tu un pic si spune si tu cat este de urgent. Poate, daca insistam mai multi ne vor da raspunsul mai repede. Eu mai trec pe acolo si Miercuri. Avocatura m-a invatat ca daca te dau afara pe usa trebuie sa te intorci pe fereastra si sa nu pleci pana nu iti dau ce vrei.
aha. eu am de gand sa aterizez maine acolo. mi-am scris si eu o cerere de mana, intemeiata pe hotararea aia de CSM, in care am scris a imi trebuie cat de urgent posibil. Oricum, sa imi dea un refuz, nu ar teebui sa tina 10 zile. DIn pacate in Cluj merge mai rau ca peste tot in alta parte: CF, Cazier, ITM, ORIUNDE...
Mersi oricum si bafta;)