avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
@ LAREMILIA: NU AI FOST <ACID> ACUZÂND DE FRUSTRARE INCURABILÃ, SLÃBICIUNI, PROBLEME PSIHOLOGICE, CARACTER ETC. NICI DOAR <PUŢIN> DEPLASAT. EU MI-AM EXPRIMAT STUPOAREA FAŢÃ DE FAPTUL CÃ SE PUNE PROBLEMA INTERVENŢIEI POLITICULUI ÎN VALIDAREA REZULTATELOR CONCURSULUI SI CRED CA HOTARAREA PLENULUI CSM DE IERI VA CONFIRMA FAPTUL CA INTR-ADEVAR NU SE PUNEA ACEASTA PROBLEMA. LIVIU MUS A AVUT ELEGANŢA SÃ EXPLICE ULTERIOR CE A VRUT SA SPUNA, FÃRÃ SÃ SE ARATE JIGNIT SAU SÃ MÃ ACUZE DE FRUSTRÃRI SAU ALTCEVA. ALTI COLEGI STIU SA ACCEPTE DISCUTII IN CONTRADICTORIU CHIAR SI CU FORUMISTI CU NOTE MAI MICI, FARA SA CADA IN FASCINATIA NOTEI LOR. ÎN FINE, CEL MAI IMPORTANT LUCRU: AI PRIMA NOTÃ DIN CONCURS ªI CRED CÃ AR TREBUI SÃ FII CU ATÂT MAI ATENT LA AFIRMAŢIILE PE CARE LE FACI ªI AICI MÃ REFER ÎN PRINCIPAL LA ENORMITATEA ULTRA-STALINISTÃ CU TREMURATUL ÎN FAŢA MAGISTRATULUI LA APROBAREA UNEI CERERI. TE ROG FRUMOS SÃ ÎNCERCI SÃ REVII ASUPRA ACESTEI AFIRMAŢII ªI SÃ EXPLICI ÎN VREUN FEL CE AI VRUT SÃ SPUI. O ZI BUNÃ TUTUROR!
Oare s-a tinut sedinta ieri? Stiti ceva?
Sedinta s-a tinut deoarece la comunicatele catre presa au informat ca au promovat 2 judecatori la ICCJ.
Intrebarea mea este daca s-a validat examenul nostru?De ce nu s-a afisat nimic?Oare pe primul plan nu era afisarea validarii???
eu cred ca s-a tinut de data asta pentru ca nu au mai anuntat nimic de vreo noua amanare. stiti cumva cand se publica sedinta solutionata?

rozalinda a scris:

Sedinta s-a tinut deoarece la comunicatele catre presa au informat ca au promovat 2 judecatori la ICCJ.
Intrebarea mea este daca s-a validat examenul nostru?De ce nu s-a afisat nimic?Oare pe primul plan nu era afisarea validarii???

Totul se rezuma la fapul ca pe nimeni nu mai intereseaza nimic. Esti copil? Daca pe primul plan ar fi fost validarea rezultatelor, s-ar fi intrunit data trecuta.
Nici n-ati intrat in sistem si vedeti foarte bine cum sunteti tratati de catre CSM. Si-au batut joc de voi. Sunt mai importante razboaiele, rafuielile personale.Luat

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)