avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
PETRA, ÎŢI MULŢUMESC ÎN PRIMUL RÂND PENTRU DETERMINAREA, ECHILIBRUL ªI BUNUL-SIMŢ DE CARE DAI DOVADÃ. CRED CÃ O SÃ FII UN MAGISTRAT FOARTE BUN.
menumorut_1980 a scris:

Ultimul paragraf imi demonstreaza ca, totusi, unii dintre cei admisi la acest tip de examen sunt constienti de la ce nivel pleaca in comparatie cu cei de la INM.

Conteaza si startul.......dar parcursul poate schimba ierarhia......
Imi pare sincer rau de discutiile iscate.... v-am simtit ca pe o familie... iar membrii familiei sunt datori sa se spijine intre ei ..... si pot accepta si unele mici critici... dar ce v-ati adresat voi... numai mici nu pot fi considerate.......
Sper sa va reveniti...
am fost aici cativa care eram o familie, intre noi nu au fost astfel de replici... este motivul pentru care multi dintre noi s-au retras din discutii ... petra jos palaria ... =D>
AR FI FOST FRUMOS SÃ AVEM O DISCUŢIE CONSISTENTÃ DESPRE PROBA SCRISÃ, DIN CE PARTE A MATERIEI AU FOST FORMULATE SUBIECTELE, CUM TREBUIA ABORDATE, CE AR TREBUI STUDIAT MAI TEMEINIC PENTRU CONCURSUL URMÃTOR ETC., IAR SFATURILE ªI EXPERIENŢA IN SPECIAL A CANDIDAŢILOR ADMIªI AR FI FOST DEOSEBIT DE UTILE. CU CÂTEVA EXCEPŢII CARORA LE MULTUMESC INCA O DATA, DUPA CONCURS NU AM REGÃSIT PE ACEST THREAD DECÂT DISPREŢ, EXHIBAREA UNOR VIZIUNI ªOCANTE DESPRE CE ÎNSEAMNÃ SÃ FII MAGISTRAT ªI ALTE OPINII ABERANTE. VREAU SÃ CRED CÃ NU SUNT REPREZENTATIVE. IAR EU MI-AM CUMPÃRAT O CARTE NOUÃ DE PENAL ªI ÎNCEP DIN NOU SÃ ÎNVÃŢ.
magiunel a scris:

AR FI FOST FRUMOS SÃ AVEM O DISCUŢIE CONSISTENTÃ DESPRE PROBA SCRISÃ, DIN CE PARTE A MATERIEI AU FOST FORMULATE SUBIECTELE, CUM TREBUIA ABORDATE, CE AR TREBUI STUDIAT MAI TEMEINIC PENTRU CONCURSUL URMÃTOR ETC., IAR SFATURILE ªI EXPERIENŢA IN SPECIAL A CANDIDAŢILOR ADMIªI AR FI FOST DEOSEBIT DE UTILE. CU CÂTEVA EXCEPŢII CARORA LE MULTUMESC INCA O DATA, DUPA CONCURS NU AM REGÃSIT PE ACEST THREAD DECÂT DISPREŢ, EXHIBAREA UNOR VIZIUNI ªOCANTE DESPRE CE ÎNSEAMNÃ SÃ FII MAGISTRAT ªI ALTE OPINII ABERANTE. VREAU SÃ CRED CÃ NU SUNT REPREZENTATIVE. IAR EU MI-AM CUMPÃRAT O CARTE NOUÃ DE PENAL ªI ÎNCEP DIN NOU SÃ ÎNVÃŢ.

Unii nu-si mai incap in cizme. Si-au dat arama pe fata. S-au vazut cu desagii in caruta si au devenit alti oameni. In astfel de momente vezi ce caracter are omul. Speram ca atunci cand vor fi la munca sa nu fie preocupati doar de a privi de sus pe domnii avocati,juristi,justitiabili.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)