magiunel a scris:
Liviu Mus a scris:
sper sa nu fie vreo problema poimaine la sedinta, ca am vazut ca iar politicul comenteaza despre Justitie....
DE DREPT CONSTITUŢIONAL SAU CONTENCIOS ADMINISTRATIV NU MAI ÎNTREB, SUNT CURIOS CÂTÃ ORGANIZARE JUDICIARÃ ªI JURISPRUDENŢÃ CEDO E SUFICIENT SÃ STUDIEZI CA SÃ IEI CONCURSUL, DACÃ ÎŢI PUI O ASEMENEA PROBLEMÃ.
Acesta este motivul care m-a facut sa iau atitudine,( este adevarat una acida si putin deplasata, motiv pt care imi cer scuze celor care citesc acest forum).
Oare nu la fel de deplasata este si atitudinea colegului, fata de Liviu Mus si fata de cei care au luat concursul???
Nu m-a luat niciun val al reusitei. Poate ca am fost mai odihnit, mai relaxat, poate o stea norocoasa, poate si experienta concursului m-au ajutat. Nimeni nu este mai sus sau mai jos, mai destept sau mai putin destept. Toti am facut eforturi pe care numai cine este in cauza le poate cunoaste. Toata lumea merita felicitari pentru efortul depus. Dar, de aici si pana la a aprecia cata materie stie cineva care a luat examenul, mi se pare cam mult.Repet, nici atitudinea mea nu a fost una de laudat, dar,zic eu, nu am reactionat fara motiv.
Stiu ce inseamna sa pierzi acest examen si pentru nimic in lume, fara motiv, nu as face aprecieri in privinta acestui fapt.
Seara buna!