avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
renu a scris:

ce se mai aude cu sedinta CSM de astazi?

o veste buna... stim macar ca s-a tinut...au promovat 2 judecatori la ICCJ...
Ultima modificare: Joi, 16 Decembrie 2010
sendre, utilizator
ce se mai aude dragilor?
laremilia a scris:

Pt Magiunel: Frustrarea e semn al slabiciunii...chiar daca ai fi luat o medie mai mare, cu siguranta ai fi avut probleme la testul de personalitate de la psihologic...fara suparare...(tocmai tu vorbeai pe forum de reactii mizerabile si despre faptul ca forumistii nu au reactionat...)
Pe langa faptul ca Liviu Mus iti este coleg de examen, de forum si de profesie este si viitorul magistrat in fata caruia iti va tremura caciula pana iti va aproba sau nu o cerere( chiar daca nu are cunostiinte temeinice de constitutional sau contencios).
Eu zic ca trebuie sa pastram o anumita decenta in comunicare...
Nimeni nu e de vina ca nu ai luat examenul. La cel din martie am picat cu 10 sutimi si nu am desconsiderat pe nimeni. Acum, cu media mea as fi intrat printre primii la judecatori, dar nu-mi doream asta.Fiecare face ceea ce ii place...eu unul nu as sta in sala de judecata 10 ore si apoi sa fac incheieri nici pentru 10.000 euro.
Capul sus pentru examenul viitor (daca acesta va mai fi).
PS: Liviu Mus s-a referit corect la subfinantarea sistemului judiciar si la imposibilitatea ocuparii schemelor de magistrati implicit la suplimentarea locurilor la acest examen.
Spor la treaba!

nu e bine ce faci , te-a luat valul reusitei
felicitari pentru nota , dar daca m-as lua dupa rationamentul tau , faptul ca tu in martie ai picat si eu am luat , ma face mai destept ?
imi permite sa te iau peste picior ?
NU !
gandeste-te ca te-ai adresat unor colegi care isi ling ranile , incearca sa o ia de la capat si care poate ca au picat doar pentru ca s-au odihnit mai putin decat tine in saptamana dinainte de examen (asta ca sa dau un exemplu din numerosii mici factori care influenteaza reusita sau esecul la examenul asta)
magiunel a scris:

Liviu Mus a scris:
sper sa nu fie vreo problema poimaine la sedinta, ca am vazut ca iar politicul comenteaza despre Justitie....
DE DREPT CONSTITUŢIONAL SAU CONTENCIOS ADMINISTRATIV NU MAI ÎNTREB, SUNT CURIOS CÂTÃ ORGANIZARE JUDICIARÃ ªI JURISPRUDENŢÃ CEDO E SUFICIENT SÃ STUDIEZI CA SÃ IEI CONCURSUL, DACÃ ÎŢI PUI O ASEMENEA PROBLEMÃ.

Acesta este motivul care m-a facut sa iau atitudine,( este adevarat una acida si putin deplasata, motiv pt care imi cer scuze celor care citesc acest forum).
Oare nu la fel de deplasata este si atitudinea colegului, fata de Liviu Mus si fata de cei care au luat concursul???
Nu m-a luat niciun val al reusitei. Poate ca am fost mai odihnit, mai relaxat, poate o stea norocoasa, poate si experienta concursului m-au ajutat. Nimeni nu este mai sus sau mai jos, mai destept sau mai putin destept. Toti am facut eforturi pe care numai cine este in cauza le poate cunoaste. Toata lumea merita felicitari pentru efortul depus. Dar, de aici si pana la a aprecia cata materie stie cineva care a luat examenul, mi se pare cam mult.Repet, nici atitudinea mea nu a fost una de laudat, dar,zic eu, nu am reactionat fara motiv.
Stiu ce inseamna sa pierzi acest examen si pentru nimic in lume, fara motiv, nu as face aprecieri in privinta acestui fapt.
Seara buna!
catalin3 a scris:

bai , care se simte INM-ist frustrat si indoctrinat sa nu mai posteze aici , pt ca vad ca unora daca le spui buna ziua considera ca i-ai injurat

=D>

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)