salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Inteleg perfect ce simti, dar mergi mai departe si o sa vina si vremea ta.
Desi sunt pe lista de admisi eu recunosc ca este, in mare parte vorba de sansa si de ajutor divin sau pentru cine vrea noroc.
Eu personal puteam sa iau , la acest examen, orice nota intre 6 si 9. Spun asta pentru ca am modificat si eu raspunsuri corecte sau am raspuns gresit exclusiv sub imperiul stresului pentru ca si de ma trezeai din somn stiam raspunsul corect si totusi la examen am scris altceva dar , in mare, a fost bine si m-au admis.
Nu te mai uita inapoi, la ce a fost ci vezi inainte, ca mai sunt examene si in august la INM si in noiembrie. Daca iti doresti cu adevarat, atunci vei intra data viitoare, iar daca nu este sa fie atunci oricum nu te poti impotrivii, poate ca exista alte lucruri mai bune pentru tine.
Bafta multa si nu lasa asta sa-ti strice bucuria sarbatorilor
Am vazut ca ati mai discutat despre depunerea datelor din evidenta operativa a organelor judiciare, dar mie tot nu imi este clar.
Am depus doar azi cerere pentru ca nu mi se parea corect sa depun cererea cu data anterioara validarii examenului si mi s-a spus ca imi elibereaza actul abia in data de 29 decembrie, ceea ce inseamna ca nu ma incadrez in termenul de 10 zile.
Atunci ce fac, depun la Tribunal doar cererea inregistrata?. Nici asta nu este corect pentru ca in anunt se cer datele din evidenta operativa si nu cererea inregistrata.
Ce ma fac daca nu reusesc sa-i conving sa-mi elibereze actul mai repede? Este undeva culpa mea?
Rog frumos, persoanele care au intrat la examenele anterioare sa ne ajute cu aceasta informatie si sa ne spuna cum au procedat.
Am facut si eu atunci, in seara examenului, recensamantul greselilor facute.
De la 6,90 (cat am avut) pana la 8,70 (cat as fi putut lua in conditii de lipsa de stres), au fost greseli cauzate exclusiv de stresul examenului. Adica in tren, in drum spre casa, fara sa consult codurile, nu-mi venea sa cred cum am putut sa gresesc anumite intrebari.
De la 8,70 in sus e vorba de intrebari la care n-as fi stiut sa raspund nici daca n-as fi fost sub presiunea examenului. Adica as fi avut nevoie sa ma duc la coduri si la doctrina ca sa stiu sa le rezolv.
Iar cele 20 de sutimi pierdute in conditiile amintite de mine in postarea anterioara sunt greseli inacceptabile, pt ca una e sa fii in dubiu si sa nu stii ce sa pui sub presiunea timpului si alta e sa stii raspunsul, sa fii sigur de el si sa bifezi gresit pe foaia de examen. Mai ales ca acele 20 de sutimi puteau sa-mi schimbe viata.
La concursul precedent am depus şi eu cerere pentru eliberarea datelor din evidenţa operativă dar cum nu am primit răspuns în termen am înaintat totuşi dosarul mai departe fără să am răspunsul la cererea mea. În cazul în care primeam între timp răspunsul îl depuneam şi pe acesta la dosar. Abia după două săptămâni de la expirarea termenului de depunere a actelor cu pricina am primis şi eu răspuns de la poliţie că nu îmi pot comunica datele din evidenţa operativă. În acel moment deja dosarul meu se afla cel mai probabil la CSM iar eu am rămas cu hârtia acasă, fără a o mai depune (probabil o mai am şi acum). În legătură cu verificarea efectivă a bunei reputaţii, acest lucru e puţin învăluit în mister. De pildă fratele meu a primit un telefon de la un unchi (fost angajat SRI - pensionar în acel moment) şi care i-a relatat faptul că nişte persoane de la SRI s-au interesat despre el şi despre mine. Nu i-au spus nici măcar lui pentru ce se interesează. A rămas puţin surprins crezând probabil că noi doi am intrat în vreo încurcătură cu iz penal. :D