avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Nu sunt foarte activ pe forum dar urmaresc discutiile si constat cu regret ca acestea au luat o turnura neplacuta.
Acum este important, pentru cei care sunt admisi, ca CSM ul sa treaca peste blocajul creat si sa valideze rezultatele cat mai repede.
Iar in ceea ce priveste INM ul consider ca procedura normala de a deveni magistrat este prin urmarea cursurilor acestui Institut.
Eu personal am "nota de trecere" la examenul din toamna aceasta la judecatori.
pt. toti mb. forumului, atat ptr. cei care au luat examenul, cat si pt. cei care il vor lua: nu uitati ca discutiile pot fi vizualizate de TOATA LUMEA si buna reputatie se poate verifica si de aici, asa ca aveti grija ce cuvinte folositi; nu cred ca forumul a fost creat pt. a face aprecieri personale unul cu privire la celalalt, nu cred ca vreunul dintre noi are vreo calitate in plus fata de celalalt care sa ii dea acest drept, nici cei care au luat examenul, nici cei care nu au luat, nici cei care sunt cursanti INM.
Revenind la ale noastre, stie cineva care sunt pasii urmatori depunerii actelor in vederea verificarii bunei reputatii? Urmeaza testul pshihologic scris apoi interviul si la final ex. med. Acestea se puncteaza admis / respins sau se noteaza si conteaza la stab. clasamentului? O seara buna!
Nu ne mai mira imaginea pe care justitia o are in Romania atata timp cat pe forumuri judecatori ataca judecatori, procurori pe procurori, judecatori pe procurori, procurori pe judecatori, auditori de justitie pe magistrati cu vechime, viitori magistrati pe actuali magistrati..se acuza de incompetenta, nivel scazut de pregatire si multe altele..
Echilibru? decenta? impartialitate? plus cateva alte valori ale comportamentului magistratului, frumos enumerate intr-o carte...pentru UNII simple si goale cuvinte..
In rest ...sa auzim..numai de bine...
ce se mai aude cu sedinta CSM de astazi?

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)