salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Buna seara, eu la intrebarea cu banul am pus ca poate pica oricare din cele doua fete gandindu-ma ca asta tine de hazard, nefiind vorba de probabilitate, iar la cea cu copilul baiat sau fata tot asa am spus deoarece m-am gandit ca nici macar in medicina nu s-a descoperit de ce unii fac baieti altii fete si astfel nu insemana ca daca una a nascut 7 fete al 8-lea bebe trebuie sa fie tot fata, poate fi baiat ( exemplu:colegul meu de banca din generala )
Naucitoare primele 2 seturi, raportat la timpul alocat fiecarui set- DOAR 2 MINUTE !!!!!!#-o
In rest... unele mai simple, altele mai complicate. Sunt curioasa cum ati raspuns la intrebarea cu soldatii... si cu bolnavii.
Nu am reusit sa raspund la toate... marti suntem o parte dintre noi la interviu .. Doamne ajuta!
Eu am ales calea cea mai sigura in care unii scapa clar si nu varianta in care ar scapa toti dar se poate sa nu reuseasca si atunci mor toti, in concluzie am mizat pe siguranta.
Am mai scapat de o proba, sa speram cu bine!Si mie mi s-a parut f. scurt timpul pt. primele teste.Nu aveai niciun minut de intrebare! Ce sa mai zic intrebarea cu avioanele am facut-o avioane, iar la cele cu probabilitati la fel ca Rozalinda am mers pe ideea ca e posibila oricare din ipoteze.Cred ca nu ar fi fost in regula sa spui ca nu te poti decide si de aceea aceasta varianta am eliminat-o din start. Dar pana la urma ne vom convinge de corectitudinea raspunsurilor cel mai probabil la interviu. Mult noroc in continuare tuturor!;););)
Eu una cred ca o mai mare importanta o vor avea testele de personalitate si ma gandesc ca la interviu o sa avem intrebari din ele, in functie de profilul care ne-a iesit!