salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Eu am fost azi la medical,stati linistiti toata lumea e draguta:neurolog,oftalmologie,orl,ekg,sange,urina,chirurgie!
Si din cate stiu eu nici o fata nu a fost trimisa la ginecologie azi (asa a postat mai sus Alexandru).Decat doamna de la EKG te intreaba daca ai facut avorturi sau daca ai nascut,dar nu e ginecolog.
Buna!
Am dat si eu interviul psihologic. MI s-au parut oameni de treaba.Nu incearca sa te puna in dificultate in niciun fel.Te intreaba de tine in legatura cu profesia de magistrat (de ce magistrat, ce calitati te recomanda,etc)
A durat 8 minute (a cronometrat colega care astepta sa intre).
Parerea mea este ca vom fi generatia fara niciun respins la psihologic( asta si din ce au povestit alti colegi). Sa ne vedem cu bine la repartitii!
Bafta celor care dau maine interviul!
Felicitari colegilor care au sustinut deja interviul =D> si multa bafta celor care il vor sustine maine! :thumbup: Fiti increzatori in fortele proprii! in rest...sustin parerea colegului laremilia.