salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Nu ne spune nimeni de interviu?..... Eu pot sa va spun de proba medicala.... nu vad sa fie mari probleme... doar daca doamne fereste ies cumva analizele nasol...ca in rest se merge la cabinet , esti intrebat da niste persoane dragute, amabile daca ai avut ceva probleme, iti semneaza fisa, platesti si liber....totul dureaza maxim pana la 12........
Haideti sa va spun eu ce s-a intamplat azi la interviu.
In primul rand a trebuit sa ma descriu din punct de vedere profesional si sa spun ce calitati cred ca am pentru a fi un bun procuror.
Dupa aceasta mica introducere, am fost intrebata in functie de cum am raspuns la testele de personalitate. La mine reiesea ca sunt exigenta, sociabila si calma. M-au intrebat ce as face daca o grefiera ar gresi de trei ori la rand in aceeasi problema; daca m-as intalni cu o situatie mai complicata si necunoscuta; daca nu as sti ce sa fac intr-o situatie, ce pasi as urma ca sa gasesc o solutie; cat ar trebui sa conteze intuitia in luarea unei decizii.
Cam atat, totul a durat cam 8 minute. Sunt intrebari de bun simt. Cred ca nu trebuie sa aveti emotii si sa fiti foarte stapani pe voi in raspunsurile date. Cei doi psihologi sunt "de treaba", calmi, te asculta, dar seriosi ca atitudine.
Multa bafta!