salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Buna, am terminat cu interviul..A fost in mare ok, zic eu..:) sper sa fie si ei de aceeasi parere.
M-au intrebat daca m-am pregatit in vreun fel ptr acest interviu.
Ce calitati ma recomanda ptr profesia de judecator?
Apoi in functie de raspuns mi s-a cerut sa precizez ce inseama una, alta.. sa exemplific.
Daca mereu am vrut sa fiu jud, cand m-am hotarat..
Si sa le pov o situatie de conflict pe care am rezolvat-o si modul cum am rezolvat-.o.
Nu am fost intrebata nimic din testul de personalitate.
Pai nu prea stiu ce sa zic. A fost ...un piculetz ...interesant. la toti ceilalti le comunica ce a iesit la testele de personalitate, si intreba despre chestia respectiva. pe mine nu m-a intrebat asa ceva, nici nu mi-au zis nimic. m-au intrebat ce am facut in timpul cat am invatat, m-au intrebat daca am vreun hobby si daca sunt insurat :D. inca o chestia: in eventualitatea unei reusite, care ar fi primul lucru pe care l-as face sa sarbatoresc?
:D cred ca la mine isi faceau probleme ca sunt un tocilar care nu are viatza sociala:D nu le-am zis de hobby-ul meu care implica o bere rece, plaja, marea si ...privelistea:D. nu prea stiu exact ce sa cred sper sa fie bine. m-a mai intrebat daca am mai dat vreodata examenul. am marturisit ca e prima oara, lucru care le-a provocat mirare. cred ca raspunsul la intrebarea "ati mai dat examenul" il stiau. au vrut sa vada cum explic eu ca am fost in stare sa stau claustrat vreo 7 luni:D
Sincer, sper sa fie de bine, si sa fi reusit. am observat ca stiau pe ce loc ai intrat, sau ceva de gnul asta. tin minte ca mie mi-au facut aluzia ca am avut un erzultat bun, desi am dat prima oara. Sper ca nu v-am obosit cu atat informatie...;) BAFTA la toata lumea!
Multumim tuturor celor care ne-au impartasit din experinta traita la interviu, pentru linistea noastra a celor ce vom urma sunt binevenite aceste informatii!=D>