avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Oricum eu nu cred ca toti care am trecut de grila din 21.11,care am avut ambitie sa invatam,ne-am concentrat atunci pentru a rezolva subiectele, am putea iesi prost la psihologic, ar fi absurd.Nu poti fi labil psihic si sa iei un examen la magistratura in opinia mea!
nu cauta labilitatea psihica, cauta imi pare mie, mai degraba anumite trasaturi umane. Se cauta un tip anume de om sau anumite tipuri de oameni care se incadreaza intre niste parametri
Bine, chiar daca imi vine sa fug, trebuie sa recunosc ca pe mine m-a depasit examenul asta psihologic. Sper sa nu o dau in bara. A fost asa rapid incat nu m-am dezmeticit decat dupa ce am iesit din sala. Eu sunt din Ardeal, eu gandesc bine, dar mai incet.
Stai linistita Petra, o sa fie bine pentru toti, iar cu timpul la primele 12 seturi,asa e, scurt,scurt!
hei, nu e nimeni pe aici?

Testul cu probabilitatea, oare cum se interpreteaza?
La cel cu de 9 ori fata si o data baiat, eu cred ca nu trebuie sa fie discutii avand in vedere cromozomii xx si xy si genele dominante si recesive. Probabilitatea este in acest caz, fata. Dar la cel cu banul, sotul meu zice ca este invers, plecand de la 50% probabilitate si daca a iesit de 9 ori ban, urmatoarea probabil ca este stema. Eu am raspuns tot ban.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)