avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
amenda contraventionala - nu, dar sanctiunea cu caracter administrativ, da
Am sunat la CSM si mi s-a spus ca persoana nu este respinsa. Soarta sa va fi hotarata in sedinta din data de 03.02.2011. Cel mai greu lucru este ca ea nu va fi contactata telefonic de catre CSM, iar rezultatele finale le vom citi de pe net. Acestea au fost informatiile furnizate de catre CSM in acest moment!
Daca mai are cineva ,,curajul,, sa sune la CSM, va rugam sa ne comunicati si noua raspunsurile date de catre domniile lor.
ACELAªI LUCRU MI S-A SPUS ªI MIE
dar, vi s-a spus se va tine sedinta sau se amana iar tot ce este pe ordinea de zi?
eu imi fac probleme ca vom fi iar amanati :(
sa speram ca nu se va mai amana sedinta din tata de 03, altfel cred ca voi suferi un atac de cord!
In mod normal si firesc ar fi trebuit sa fie anuntata persoana in cauza cu privire la ,,neregulile,, gasite si sa nu tina in stres 54 de persoane.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)