salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
dragi colegi, am discutat cu fff multe persoane din domeniu, cei care au sanctiune administrativa ori au fost condamnati trebuie sa isi faca probleme, daca nu ati fost in asemenea situatii neplacute, nu inteleg de ce sunteti asa de stresati
dragii mei colegi, credeti voi ca printre cei care au sustinut si au luat acest ,,draconic,, examen se afla persoane sanctionate administrativ sau chiar mai rau??????. oare sa nu fi stiut ca nu vor trece de buna reputatie avand astfel de sanctiuni???....imi este cam greu sa cred.
Ma rog, daca acesta ar fi adevarul, probabil ca in urmatoarea noapte voi reusi si eu sa ,,atipesc,, putin ca, altfel cred ca ,,o cam iau din loc,,, desi, am luat psihologicul. Nu stiu exact la ce sa ne asteptam! Cu tot respectul fata de colegul nostru care ne-a intrebat de ,, simpla amenda administrativa,, sper sa se fi referit la cea contraventionala, ca altfel.... nu-i de bine!
asa e geoluc, ai dreptate.....eu unul am vreo zece NUP uri.... oricine poate face o plangere penala impotriva ta, pentru orice...in caz contrar ar insemna ca orice "plangacios" ti-ar influenta cariera printr- o simpla plangere
da..ai dreptate.. hotii fac plangeri pentru orice...si chiar n-au relevanta NUP-urile..si daca chiar ar avea intrebari cu privire la fapte, ar cere detalii si ar vedea ca-s legate de natura muncii pe care o desfasuram