salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
din ce am inteles, situatia respectivei persoane nu este stabilita, urmanad a se pronunta joi sectia ptr. procurori, deci nu este respinsa.poate nici nu va fi dar mi se pare incorect ca nu este anuntata.
despre ce este vorba, scrie undeva ca la procurori este cineva cu situatie incerta? este vreo hotarare a CSM in acest sens? Dati-mi un link va rog! Multumesc!
Nu Alexandru, nu este vorba de o anume hotarare a CSM in acest sens, insa personal am sunat si mi s-a confirmat ca situatia unui candidat/a esta incerta si va fi stabilita de catre sectie in sedinta.
scoatere de sub urmarire penala pe art 10 lit. b indice 1 C.pr.pen., sau incetarea urmaririi penale, astea 2 duc la respingerea pt neindeplinirea conditie de buna reputatie. Daca nu aveti asa ceva nu va faceti probleme