avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... si tichete de vacanta si prima de concediu?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

si tichete de vacanta si prima de concediu?

si tichete de vacanta si prima de concediu ? sau : ori una ori alta ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:59, 31 Martie 2010
legea nr.53/2003
" ART. 240
(1) Contractele colective de muncă se pot încheia la nivelul angajatorilor, al ramurilor de activitate şi la nivel naţional.
(2) Contractele colective de muncă se pot încheia şi la nivelul unor grupuri de angajatori, denumite în continuare grupuri de angajatori.
ART. 241
(1) Clauzele contractelor colective de muncă produc efecte după cum urmează:
a) pentru toţi salariaţii angajatorului, în cazul contractelor colective de muncă încheiate la acest nivel;
b) pentru toţi salariaţii încadraţi la angajatorii care fac parte din grupul de angajatori pentru care s-a încheiat contractul colectiv de muncă la acest nivel;
c) pentru toţi salariaţii încadraţi la toţi angajatorii din ramura de activitate pentru care s-a încheiat contractul colectiv de muncă la acest nivel;
d) pentru toţi salariaţii încadraţi la toţi angajatorii din ţară, în cazul contractului colectiv de muncă la nivel naţional."
Nu vad ce-ar putea comenta Curtea de conturi.... Dar, nah...in Romania , se poate orice... :)
Tot CCMUN zice ca se platesc si orele suplimentare, enumera un minim de sporuri ce se pot acorda...dar vine legea 330 si zice ca nu se poate#-o...La noi ca la nimeni...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar compensator handsu handsu Prevederile art.78 din Cont?ractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National sunt aplicabile chiar daca - angajatorul sustine - acest lucru nu este prevazut in ... (vezi toată discuția)
Prima de concediu lora64 lora64 Imi puteti spune va rog daca dupa intarea in vigoare a Legii 330, personalul contractual din administratia publica mai beneficiaza de prima de concediu daca ... (vezi toată discuția)
Compensare 15%...nu mai este valabil ? roxanne^^ roxanne^^ Buna ziua, Conform Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National 2011-2014/ art.66 , angajatorul ar trebui sa acopere cei 15%, ca diferenta dintre ... (vezi toată discuția)