avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii somaj dupa cic
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

somaj dupa cic

problema suna asa:..sunt in cic care expira la sf. lui aprilie 2010, am fost la angajator si vrea sa ma bage in somaj(eu nu vreau ). Ce as putea sa fac eu , legal , si ce parghii are el sa ma dea totusi afara. vreau sa stiu daca pot lupta sau ma zbat degeaba..si el in 3 zile sa-mi desfaca contractul de munca..prin diferite litere, adica cele 6 luni prin care el este obligat sa ma angajeze cum poate angajatorul sa le ocoleasca
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:10, 26 Iunie 2010
Daca la data nasterii sunteti in somaj, bineinteles ca aveti dreptul la concediul pentru cresterea copilului.
Sunt intr-o situatie asemanatoare,

Pe perioada CIC am revenit la domiciliul stabil( Neamt), angajatorul fiind la Bucuresti. In momentul intrariii in somaj unde se fac formalitatile si unde urmeaza sa pun vizele? in Bucuresti sau in Neamt?
Dosarul pentru somaj se depune la AJOFM unde aveti domiciliul sau resedinta (viza de flotant).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibila desfacerea contractului de munca individual pe perioada nedeterminata popescuion65@yahoo.com popescuion65@yahoo.com Sunt asistenta medicala la medic de familie. As dori sa stiu daca este posibil (legal) ca la intoarcerea din concediul de crestere a copilului in virsta de ... (vezi toată discuția)
Cic si pierderea locului de munca urcan olimpia urcan olimpia Buna ziua , ma aflu in CIC si tocmai am aflat din surse neoficiale ca postul meu a fost restructurat ( lucrez intr-o banca ) ! Ce drepturi am intorcandu-ma la ... (vezi toată discuția)
Modificare post dupa cic de 2 ani? andreea36 andreea36 Buna-ziua! Doresc sa ma interesez daca este posibil ca la intoarcerea din concediul de 2 ani de crestere copil, angajatorul imi poate modifica postul (pe ... (vezi toată discuția)