avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... taxe si impozite la o asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

taxe si impozite la o asociatie de proprietari

buna ziua! cum se calculeaza salariul net intr-o conventie civila cu 4 ore pe zi la o asociatie de locatari, tinand cont ca angajatul mai are un contrcta de munca la o alta firma cu 8 ore pe zi? ce contributii sunt obligatorii sa plateasca angajatul la stat? eu stiam ca deducerea personala nu se aplica in acest caz si obigatoriu este impozitul pe salariu conventie civila?
mai este necesara plata CASS?
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: sacalul09 , utilizator 10:10, 30 August 2010
daca va referiti la conventii civile ,trebuie sa aveti in vedere ca in Codul civil
despre locatiunea lucrarilor la art.1471 scrie ,citez:"Nimeni nu poate pune in serviciul altui lucrarile sale decit pentru o intreprindere determinata sau pe un timp marginit. (C. civ. 5, 1411, 1472 si urm.).",deci sunt legale numai in cayul unor activitati ocazionale.La OG nr.55/2006 la art.101A angajatorul poate incadra salariati cu contracte individuale de munca cu timp partial,sper ca ati inteles ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa activitate dependenta MISKA5 MISKA5 Buna dimineata. OUG 82 art.I punct 2.1 spune:Orice activitate poate fi reconsiderata dependenta daca indeplineste cel putin unul din urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Obligatiile fiscale ale asociatiilor de proprietari catre stat elga50 elga50 Cititi acest articol aparut in data de 13.07.2012 pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Conventii civile mihaelahory mihaelahory In cazul realizarii de venituri rezultate din activităţi profesionale desfăşurate în baza contractelor sau convenţiilor încheiate potrivit Codului ... (vezi toată discuția)