Am primit si eu o citatie care "suna" cam asa eu din... este chemat in aceasta instanta,camera1 complet civil in ziua de.... in calitate de intervenient, in proces cu.....in calitate de petent pentru Fond-plangere contraventionala. si povestea ar fii pe scurt cum ca acum cateva luni am intrat cu masina intr-o caruta pe fondul nesemnalziraii cores[unzatoare a carutasului fiindca era noaptea. Nu am avut nici o vina nici macar o amenda nu nimic carutasul si-a luat amenda si acum primesc aceasta citatie! am motive de ingrijorare? pot sa nu ma prezint?
poi cine sa fie vinovati decat ei ca asta explicam yo ca si sofer din punct de vedere al codului rutier nu am avut nici o vina viteza nu am avut centura am avut daca e sa o luam si asa absolut nimic iar ei sunt vinovati pt ca nu au avut veste reflectorizante si carutele nu au fost semnalizate corespunzator pe timp de noapte PLUS ca unu din ei a fost amendat pt ca a avut caruta incarcata cu lemne ce depaseau cu cel putin 2 metri ampatamentu carutei caruta in care de altfel am si intrat si mi-am si avariat masina! concluzia.......eu am gandit-o pe toate partile si singura concluzie la care am ajuns e ca au contestat amenzile nu cred ca ar putea fii atat de impertinenti sa ma dea in judecata pt daune cand toate probele le sunt potrivnice!