avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare avocat (a) stagiar
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

avocat (a) stagiar

Cautam avocat stagiar - Bucuresti
Cerinte:
ambitios, foarte organizat/ ordonat, rezistent la munca sub stress, initiativa (bun management al documentelor) doritor sa invete noi lucruri
bune cunostinte de limba engleza (scris / vorbit e un plus)
sa aiba cunostinte minime in practica
3 luni proba
mediu placut de lucru
venituri atractive pe masura incasarilor si a activitatii prestate
pentru primele 3 luni 100-150 euro
nu dorim "bonus" pentru acest post :D
dorim seriozitate si competitivitate
interviu: un set de intrebari, un caz practic (actiune, mod de aparare, intampinare, etc)
redactare contracte, scrisori, adrese
orientat in primul rand spre comercial
trimiteti CV pe adresa: lawofficeme@yahoo.com
termen limita pentru trimiterea CV 10 februarie 2007
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2007
aldescu, utilizator
Multumesc mult..m-ar fi interesat totusi o colaborare....
Domnisoara,
evolutia mesajelor este interesanta.
Am dat un email de contact in care am spus ca se pot trimte solicitarile si intr-un anumit termen.
acum, dupa ranjetul acela, cu bataia de joc si alte asemenea replici, ne intereseaza o colaborare?
interesant.
oricum nu mai este de actualitate. poate gasiti ceva mai intereant in alta parte si cu bani care sa va ajunga pana dupa coltul strazii.
sincer imi pare rau ca port astfel de discutii pe forum.
Am crezut ca e ok sa postez pe forum solicitarea dar ne-am reorientat.
multumesc oricum pentru mesaje

inca o data mult succes
Va multumesc si eu inca o data...si o sa va iau in considerare sfatul...o sa ma reorientez si eu....ca atare.....
Oricum nu am vazut rostul repetarii in fiecare raspuns al dvs. chestiunea cu "banii"...numai in cazul in care a fost foarte deranjant....
Tin sa mentionez ca mi-a facut placere aceasta "scurta colaborare"...pe forum...

O zi buna
Domnule aldescu, pe bune, contractul colectiv de munca la nivel national spune ca studii superioare sunt platite cu 880 brut minim. Faptul ca nu ne supunem acestuia nu inseamna ca nu este jignitoare (prin raportare) o oferta de 2-3 ori mai mica...

Sincer acum, eu am muncit in perioada stagiaturii si pe bani foarte putini, a fost alegerea mea; dar din aceste experiente va spun ca nici un job din cele pe bani putini nu a meritat. Asta pentru ca banii pe care ii dai sa platesti un om arata respectul fata de acesta. Cand il respecti atat de putin nici nu-l inveti prea multe.

Si anuntul este confuz... se da proba practica ce face trimitere la instanta si un rand mai jos sunt descrise atributiile viitoare, toate cu iz de consultanta... :-/ Am fost bulversata.
Si asa e, forumurile nu sunt locuri de recrutare forta de munca, neprofesionist procedati, neprofesionist sunteti tratat. Simplu.

Si sincer, eu i-as fi dat o sansa colegei care v-a raspuns, atat pentru sinceritatea ei cat si pentru curajul pe care l-a avut sa va spuna si plusuri si minusuri. Este de apreciat, nu multi oameni pot face asta cu asa o usurinta. Bravo ei!
Dar daca vreti un avocat care sa se autocenzureze in fata dv., atunci cautati pe altcineva, clodine nu pare a fi genul.
Ultima modificare: Joi, 22 Februarie 2007
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
asa este
nu doresc autocenzurare
de aceea exista acest forum nu? toti ne spunem pasurile linistiti, ca nu ne vede nimeni cine suntem cu adevarat.
se mai vorbeste si de o perioada de proba cand salariul poate fi ajustat pentru conditiile de proba,.
sa nu intram in polemici ca nu acesta a fost scopul si asa cum am spus, nu mai e cazul.
suntem neprofesionisti si ne asumam aceasta parte.
i-am raspuns colegei la fel de sincer ca am apreciat fair play-ul sau dar intai a dat cu biciul si apoi a spus ca ar fi interesat-o o colaborare.
era firesc sa intrebe direct ce dorea, sa trimita mail , etc.
aici nu se discuta de autocenzura ci de faptul ca intai s-a ras mai intai de o propunere atat de neserioasa si neprofesionista cum afirmati dar apoi venim is spunem: pacat.. m-ar fi interesat.
daca plata e modica, daca totul e neprofesionist de ce sa aplice cineva la un asemenea job? de ce vorbim acum de sansa neoferita?
la ce sansa ne referim?
cine a aplicat, a vorbit direct cu noi, ni s-au pus intrebari si am lamurit multe aspecte. era asa greu?
clodine, cred, a spus ca e bataie de jjoc si ca nu ii ajung banii pana la coltzul strazii. de unde sa intelegem ca dorea o colaborare? din zambetul acela amuzat ?
scuze, dar chiar nu a reiesit ca aceasta ii era dorinta.
sau negocia acel "poate ca stagiarul se demonstreaza a fi minnunat".
concluzie, ne asumam aceasta parte si nu vom mai fi neprofesionali.
am primit mesajele si le-am luat in seama.
oricand si de oriunde si de la oricine putem invata.
multumesc

Alte discuții în legătură

Inselata de avocata dorians2000 dorians2000 Buna ziua! In urma unei solicitari am fost contactata de o doamna avocat.Ne-am intalnit intr-un centru comercial unde am semnat un contact si i-am dat o parte ... (vezi toată discuția)
Despre forumul avocat net riana784 riana784 -este un forum unde daca ai rabdare gasesti ce doresti , doar ca noi nu avem timp , santem prea ocupati si super stresati de legi, programe noi contabile, etc, ... (vezi toată discuția)
Forum sau facebook marfan marfan Buna ziua, Daca cineva ar vrea sa publice o carte care sa contina discutiile de pe un forum sau postarile de pe facebook cu tot cu comentariile aferente, ce ... (vezi toată discuția)