avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Activitate julex

Activitate julex

Taxa de 200 de euro la eliberarea autorizatiei de munca care angajator o suporta: angajatorul din Romania la care este detasat strainul sau angajatorul strain care detaseaza
Discuție Declaratie ITM
Buna ziua,
Stie cineva daca trebuie depusa la ITM vreo declaratie de catre societatea comerciala - persoana juridica romana, la care este detasat un cetatean roman de la o alta societate - persoana juridica romana?
Răspuns la discuția Politia economica
detinerea unor soft-uri fara licenta unde s-ar incadra conform Legii 8/1996.
Răspuns la discuția Politia economica
stiam ca pentru a ridica diverse documente si obiecte este necesară în primă fază o autorizaţie de percheziţie domiciliară, pentru a putea pătrunde in sediul persoanei juridice, iar apoi o autorizaţie de percheziţie a sistemului informatic, ambele emise de judecători. Obţinerea acestora presupune, însă, în mod automat, existenţa unui dosar penal. este corect ce spun?
Buna,
In cazulunui control a celor de la politia economica au vreun drept sa ridice calculatorele pentru verificarea soft-urilor? Daca da, care sunt conditiile si care este baza legislativa?
Răspuns la discuția Finantare pentru cercetare
Ma puteti indruma catre un priect anume?
Buna,
Lucrez la o societate care acorda consultanta in tehnologia informatiei. Aceasta colaboreaza cu Universitatile de profil informatic in vederea dezvoltarii si perfectionarii in domeniul IT (programe diverse). Poate fi accesat vreun fond pentru cercetare ?
Discuție pre embauche
Imi poate da cineva detalii despre conceptul de pre embauche? Care ar fi echivalentul in legislatia romaneasca?
Pentru o societate care acorda asistenta tehnica pentru diferite programe informatice si care asigura formare profesionala la proprii angajati exista vreo posibilitate de a acoperi aceste costuri. Pot fi accesate niste fonduri europene in acest sens?
Buna pt negocierea CCM la un numar de 146 de salariati sunt suficienti 4 reprezentanti ai salariatilor? Dar pt 80 salariati 3 sunt suficienti?