avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Activitate mmarcelcozma

Activitate mmarcelcozma

Pai rertii un permis daca nu ai constatat consumul de subtante? Si daca paraseste tara , se retine permisul eliberat in alta tara pana la finalizarea pocesului ? Credeam ca dreptul de a conduce se suspenda doar in Romanaia nu si in alta tara .
Multumesc de sfat . Ce ma intriga este ca nu i s-a dat nici un proces verbal de constatare . Nimic in afara de dovada . Daca permisul este din UK nu ar trebui sa il elibereze simplu la cerere daca se paraseste tara ?
Probabil ca nu au avut aparat de testare , baiatul a fost dus la sectie sa dea declaratii . A colaborat cu politistii deci puteau sa-l testeze si ulterior. Intrebarea e cum recupereaza permisul .
Doresc un sfat vizavi de urmatorul caz : Tanar aflat in autoturism stationat , este verificata masina pentru detinere de droguri . Sa gasit canabis pentru consum propriu care este confiscat . Este verificat pentru consum de alcool , rezultatul fiind negativ . Nu este verificat pentru consum de droguri si este dus direct pentru a da probe de urina si sange . I se retine permisul , pe dovada eliberata scrie consum de droguri , fara drept de conducere .. Cat este de legala retinerea permisului . Avand in vedere ca nu a fost testat pozitiv la substante . Stiu ca rezultatele probelor biologice dureaza . Este vre-o modalitate de a obtine permisul pana atunci ? Permisul este eliberat in UK .
Daca o societate , are datorii la furnizori mai mici de 20000 lei si este in incapacitate de plata , practic nu mai lucreaza pentru ca deja aduc bani de acasa . furnizorul a trimis o somatie de plata pe care nu am cum sa platesc . Ce pot face ? Societatea nu detine alte bunuri .
In situatia in care instanta solicita depunerea documentelor invocate de noi ca probe la dosar , putem aduce documente suplimentare care au aparut ulterior depunerii actiunii in instata , care au legatura cu obiectul in cauza ( sentinte ale altor instante ) , in sprijinul actiunii noastre .
doresc sa deschid un punct de lucru intr-o anumita locatie , un depozit de materiale . Este vreun impediment daca zona respectiva este, mai precis va fi zona rezidentiala ?
Răspuns la discuția Modificari noul cod fiscal
multumesc
Răspuns la discuția Impozite persoane cu handicap
multumesc
Răspuns la discuția Modificari noul cod fiscal
inteleg ca la anul voi fi scuti de impozit chiar daca la anul nu mai optin certificatul de handicap ?