Va multumesc frumos pentru raspuns!
Buna ziua,
Sunt ruda de gradul 2 al unui minor in varsta de 12 ani. Fratele meu a decedat anul trecut si doresc sa va intreb daca pot solicita un program de vizitare a minorului_inclusiv in cursul vacantelor.
Mentionez ca fratele meu nu a fost casatorit cu mama minorului dar a recunoscut minorul, locuind impreuna. Minorul a avut relatii extrem de apropiate cu familia mea, vizitandu-ne sapatamanal, concedii petrecute impreuna, etc.Dupa decesul fratelui meu, relatiile s-au racit, in momentul de fata doar la telefon mai discut cu minorul.
Multumesc frumos pentru raspuns!
Buna ziua,
Din ian 2020 am un contract de munca redus de la 8 ore la 2 ( la o firma de taxi), care acum si-a suspendat activitatea.Pot beneficia de somaj tehnic? Daca da, se calculeaza la venitul ultimei luni sau o medie a ultimelor 12 luni?
Va multumesc frumos!
multumesc frumos, am inteles
Buna ziua, beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului si am o locuinta care vreau sa o inchiriez pe baza unui cotract de inchiriere obtinind astfel un venit suplimentar ( cu impozitul aferent declarat de 16%). Trebuie sa declar la asistenta sociala de acest venit? multumesc
Va multumesc pentru raspuns, insa puteti sa-mi explicati ce reprezinta " sau perioade asimilate".Nasterea a fost in aprilie 2010 iar somajul sotului meu a expirat in dec.2009.Va multumesc, cu deosebit respect pentru raspunsul dvoastra.
Buna ziua, am o intrebare la care astept un raspuns avizat, eu beneficiez de indemnizatie, fiul meu are 6 luni, insa m-as intoarce la servici si as vrea sa beneficieze sotul meu de indemnizatie .Problema este ca de anul trecut din luna decembrie nu mai are venit ( cand i s-a terminat somajul).Intrebare mea este daca exista vreo posibilitate sa beneficieze el ( sa achit din urma contributia la pensii ...nu stiu exact ce trebuie).Va multumesc foarte frumos pentru raspuns.
Buna seara,
Locuim impreuna cu soacra mea ( care este unica propietara a locuintei), avand toti membrii familiei mutatia la aceasta adresa , iar veniturile noastre cumulate corespund criteriilor de acordare a subventiei pentru caldura.Eu, am o propietate dobandita inainte de casatorie,Putem obtine subventia?
Va multumesc!!!
Buna ziua, am un bebelus de 5 luni, cand s-a nascut l-am anuntat la administratorul de bloc insa raspunsul a fost sa mai asteptam.
Intrebarea mea este daca exista o reglementare in acest sens, de la ce varsta trebuie anuntat...pentru ca exista si vecini "binevoitori":"> si nu vreau sa generez discutii
.Va multumesc
Buna ziua, am o intrebare : pentru efectuarea unui control de la OPC este necesara o delegatia?