V-am atasat situatia amanarilor. Ne judecam de vara anului trecut. Nu inteleg de ce ne tot amana, ca avem oricum castig de cauza.
07/12/2010 Amână pronunţarea la 14.12.2010. Încheiere
14/12/2010 Amână pronunţarea la 16.12.2010. Încheiere
15/02/2011 azi amanat pentru netimbrare
16/12/2010 Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a paratei BEJ MMM invocata de aceasta. Cu drept de recurs odata cu fondul. Acorda termen pe fondul cauzei la data de 15.02.2011 Pronunţată în şedinţă publică, azi, 16.12.2010. Încheiere
19/10/2010 Faţă de cererea de amânare Amânat
23/11/2010 Pentru a da posibilitatea contestatoarei să depună cautiunea Amânat
28/09/2010 În vederea verificarii timbrajului Amânat
31/08/2010 Adresa BEJ Amânat
Am cumparat un apartament si acum ma judec pentru contestatia la evacuare pe care mi-a facut-o paratul. Problema ca ultimul termen il am in decembrie si din cate m-am interesat nu se fac evacuari iarna decat daca:
creditorul face dovada ca, in sensul dispozitiilor legislatiei locative, el si familia sa nu au la dispozitie o locuinta corespunzatoare
sau ca debitorul si familia sa au o alta locuinta corespunzatoare in care s-ar putea muta de indata.
Eu stau cu chirie acum. Cum as putea sa mentionez ca nu am o locuinta corespunzatoare astfel incat sa il pot evacua pe parat?
Pe de alta parte, paratul este plecat de mult timp in Italia, iar in apartament nu sta decat parintii lui care nu au nici un drept locativ.
Sunt in proces cu un fost proprietar care nu doreste sa evacueze apartamentul pe care mi l-a vandut. Acum mi-a facut contestatie la executare iar la proces judecatorul i-a pus in vedere sa faca o evaluare a apartamentului urmand sa plateasca cautiunea in functie de acea evaluare. Am inteles ca este in valoare de 10%.
Intrebarile mele sunt: Cum va face el (fostul proprietar) evaluarea si dupa ce criterii. De exemplu, poate sa il evalueze el la un pret ridicol de 2.000 de euro?
Ce se va intampla daca nu va plati cautiunea? O va mai putea lungi in vreun fel sau se va judeca?
sigur ca mentionati toate aceste lucruri si mai mult decat atat invederati instantei faptul ca s-a pus in executare o sentinta definitiva si irevocabila din care de altfel va puteti inspira pentru a va pregati apararea.
in drept art.115 c.pr. civ
Am spus ca este definitiva si revocabila
Putin mai multe indicatii despre ce ar trebui sa spun pe partea juridica, ce articole sa mentionez in favoarea mea. daca se poate, multumesc f mult.