avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1518 soluții astăzi
Forum Activitate JASMIN_MMARIA

Activitate JASMIN_MMARIA

Bună ziua , vechiul angajator încă nu mi -a desfăcut contractul de muncă ,pot încheia un alt contract cu noul angajator ? Dacă da , căt timp se pot suprapune cele două contracte ? Mulțumesc!
Fostul meu sot a decedat,din aceea casatorie avem 2 copii,De 16 respectiv 13 ani.Am depus actele pentru pensia de urmas,azi am primit decizia de la Casa Teritoriala de Pensii.Total drepturi 167 lei pentru cei doi copii.E adevarat ca fostul sot nu a avut foarte multi ani in cartea de munca,dar am inteles ca exista o pensie minima de 350 de lei.Din aceasta suma 75 % ar fi 262 de lei.Atunci de ce e 167 de lei?Va rog sa ma lamuriti.Multumesc.
Fostul meu sot a decedat in urma cu o luna.Din aceea casatorie am 2 copii minori, in varsta de 13 resoectiv 16 ani.Noi am fost divortati din 2004.Tatal lor a avut o garsoniera.Pot eu ca tutore sa fac succesiune pentru respectivul imobil?
Multumesc.
pana in 19.04.2013 am fost in concediu de materniate,pana la implinirea varstei de 2 ani.am avut 30 zile de boala,pe urma am mai lucrat 20 de zile.care este baza de calcul care se completeaza in adeverinta pentru ultimele 12 luni?
Discuție pasaport copii
Trebuie sa-i fac pasaport copilului meu de 11 ani,sunt divortata de tatal copilului ,acesta findu-mi incredintat mie spre crestere si educare.De tatal copilului nu stim nimic de cativa ani.Copilul este sportiv si trebuie sa iasa din tara,intr-un grup organizat.Ce posibilitati am?
pot sa schimb numele de familie al copilului meu din prima casatorie, cu numele de familie pe care-l am eu dupa a doua casatorie?
Am avut un dosar pentru abandon de familie .In final fostul meu sot a primit 6 luni inchisoare ,cu suspendare conditionata pe 2 ani si jumatate.Ce ma deranjeaza pe mine in aceasta Hotarare,este faptul ca in baza art.14, 346 C.pr.pen. mi se respinge constituirea de parte civila ca reprezentanta a partilor vatamate,.Intrebarea mea este de ce? Eu nu am reusit sa recuperez banii care mi-i datoreaza.Deci in fond nu am obtinut nimic,dupa o taraganeala de aproape 2 ani prin tribunal?