avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate dobreg

Activitate dobreg

Răspuns la discuția revisal
am patit si eu asa si nu stiu cum sa fac...cum ati rezolvat?
Discuție pot angaja?
Buna ziua! as dori sa stiu daca pot angaja cu contract de munca partial de 4 ore /zi o persoana care beneficiaza de somaj tehnic....75%. multumesc !
Discuție fise de post
AS DORI SI EU FISE DE POST CU OBIECTIVE DE PERFORMANTA SI CRITERII DE EVALUARE PENTRU: LACATUS MECANIC,LACATUS CONSTR.METALICE SI NAVALE,MUNCITOR NECALIFICAT IN CONSTRUCTII,MAISTRU LACATUS CONSTRUCTII METALICE,TEHNICIAN PROTECTIA MUNCII,SUDOR,CONTABIL. VA MULTUMESC
buna ziua !as dori un model de decizie pentru SSM.multumesc
Buna ziua ! Referitor la declaratia 392B (anul trecut -2009 am fost microintreprindere,neplatitoare de tva-am avut cifra de afaceri intre 10000-35000 euro,deci trb sa depun 392B) la rubrica achizitii de la pers inreg in scopuri de tva am valoare si tva ....eu nefiind platitoare de tva am inregistrat toate intrarile fara tva,acum trb sa deduc tva pt acele cumparari?bonuletele mici cu val de pana la 100 lei si bonurile de motorina intrucat sunt de la platitori de tva le trec la valoare si tva? multumesc!
scoicile sunt adunate de administrator si le vinde.nu plateste bani din casa pt a le cumpara
are un srl
detine licenta,le colecteaza si le vinde
buna ziua : daca ma poate ajuta cineva ...va rog!
cum inregistrez o intrare de scoici pentru a o putea vinde?scoicile sunt adunate de administratorul societatii care este scafandru...marfa?371=?
multumesc muult!
Discuție act aditional
Buna ziua! Daca ma poate ajuta cineva: in cat timp se inregistreaza la itm actul aditional la cim si de cate ori poate fi prelungit cim pe perioada determinata?Multumesc