avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Activitate stroescu stefan

Activitate stroescu stefan

Discuție Iradiere auto
Sunt posesoare a unui autoturism dar nu am avut carnet de conducere niciodată. Ca atare masina a fost folosită si împrumutate de la o persoană la alta fara sa stiu unde se afla. De asemenea nu mai posed actele mașinii dar în schimb an de an, timp de 11 ani, am fost nevoita sa platesc impozitul.
Ce trebuie să fac pentru a o razie fiscal si din circulatie ?
Multumesc !
Am iesit la pensie in noiembrie 2009 si am o vechime de 45 de ani, din care 27 lucrați în grupa a 2 a. Intru si eu intre cei cărora li se recalculeaza pensia ?
Am cumpărat o mașină înmatriculată în România si vreau sa o înmatriculez în Italia. Ce etape trebuie sa parcurg?
Răspuns la discuția Concesiunea unui loc de veci
Va mulțumesc mult !
Răspuns la discuția Concesiunea unui loc de veci
ynocentta a scris:

Este situatie in care intelegerea trebuie sa existe intre cei 3 frati pentru utilizare 2 locuri inhumare
Nu poate primaria sa intervina sa impuna anumite privilegii in favoarea unuia dintre frati si defavoarea celorlalti frati
problema cu exista posibilitatea incheierii a 2 contracte de concesiune este greu de discutat necunoscand situatia la fata locului
Pot exista situatii diferite ex fig A loc B cu suprafata 2 mp=1 loc inhumare si fig C loc D suprafata 6 mp=2 locuri inhumare ,pentru care se incheie cate un singur contract de concesiune,chiar daca in cazul fig C loc D exista 2 locuri de inhumare

Răspuns la discuția Concesiunea unui loc de veci
Concesiunea este făcută pe doua locuri si cel căruia i s-a concesionat nu recunoaște dreptul de "posesie" al celor doi frați , desi taxele au fost plătite împreună. Întrebarea era daca primăria a procedat corect si daca exista posibilitatea de a se specifica faptul ca "posesia" este comuna pentru cei trei frați. Exista cred si posibilitatea încheierii a două contracte de concesiune , respectiv pentru fiecare loc cate un contract si in felul acesta se elimina "absurditatea" actualului titular.

La decesul tatălui meu am făcut cerere pentru concesiunea locului de veci (doua) deținute de tata-l meu , in numele celor trei frați. Spre surprinderea mea concesiunea s-a făcut pe numele unui singur frate care își aroga dreptul exclusiv. se putea încheia actul de concesiune cum s-a solicitat, pe numele celor trei frați ?
Buna ziua si va mulțumesc anticipat!
La sfârșitul lunii iunie probabil mi se va suspenda carnetul 1 luna de zile iar eu sunt dintr-o tara din UE si abia mi-am găsit un loc de munca. In situația aceasta nu voi putea sa ma întorc in tara pentru a preda permisul de șofer. Ce pot sa fac ? Pot preda carnetul la ambasada ? Il pot trimite prin posta ? Cum voi putea să-l recuperez ?
Buna seara ! Socrul meu a decedat in 2007 si dupa 10 ani am primit de la ANAF o decizie de plata a unui impozit pe venituri (cu penalitati in valoare de 6200 ron) realizate din inchirierea unui spatiu conform unei declaratii de impunere data in data de 28.01.2008 ????.
Ca mostenitor mi s-a spus ca sunt obligat sa platesc eu aceasta suma ? Acte justificative nu au cei de la ANAF. Va multumesc !
Buna ziua ! In prezent fac demersurile pentru obtinerea une Autorizatii de extindere imobil si reconfigurare anexe. Ce se intampla daca din cauze financiare nu voi putea executa decat extinderea imobilului iar reconfigurarea nu o voi mai realiza ?