avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Activitate stefania_ciortan 2000

Activitate stefania_ciortan 2000

Discuție card credit e-g
in 2004am luat 2 produse in rate de la a-x urmand sa achit in 24 de rate cele doua produse in valoare totala de 800 ron.Am achitat integral ratele fara nici o problema la un moment dat am scos dupa acest card suma de 500 ron bani pe care i-am returnat in mai putin de 14 zile si de aici a inceput nebunia.Am cerut un istoric al platilor care arata absolut naucitor iar ceea ce nu inteleg eu este faptul ca limita de credit a fost marita de la 800 ron cat era initial la 2800 ron fara ca eu sa cer acest lucru iar din istoric reiese faptul ca am scos suma de 7500 ron .iar la data cand eu am retras acei bani in istoric este de 814.94 . sper ca m-am facut inteleasa daca nu voi reveni sunt diperata si nu stiu cum sa o scot la capat
multumesc mult
tatal meu este nascut 19 septembrie 1949 are in jur de 44 de ani de munca cu carte de munca an regula)"stagiu total de cotzare 44 ani5 luni si28 de zile ",total puncte 5100 iar valoarea pensiei este de 650 ron este corect ?ce ar trebui facut an acest caz?
am ofirma de constructii iar din ianuarie nu am mai reusit sa prind nici o lucrare si as dori sa o inchid nu am datorii dar nu-mi permit sa platesc acest impozit cum ar trebui sa procedez va rog pe firma am un excavator dar acum e praf nu se mai poate lucra cu el multumesc mult
am o s.c. deschisa an iulie 2009,de atunci si pana acum am avut cateva lucrari(de constructii)dar toate pana an decembrie ,contabila este momentan plecata din tara ,iar an acest moment mi-a sosit o somatie cu impoztul pe profit de 530 care trebuie platit an doua saptamani ce fac daca momentan nu am banii astia si totus m-am hotarat sa anchid firma care sunt urmarile ?ai pot plati esalonat?
am avut un contract cu o firma de telefonie nationala an care a fost inclus si internetul.Cand a expirat contractul nu am mai vrut sa-l prelungesc dar am platit normal cum era factura .An luna noembrie pe data de 4 am incheiat un contract cu o sc care ne-a oferit tel cablu si net la un pret mult mai bun. Anainte de aceasta data i-am sunat si le-am cerut sa opreasca serviciile,ceea ce nu au facut si au continuat sa-mi trimita factura inclusiv pe luna decembrie .Acum m-au dat la o firma de recuperari ,este corect, cum ma pot apara?Multumesc
Răspuns la discuția cum inchid o s.c.
da este o firma curata la care sunt asociat unic (firma de constructii)dar nu am mai reusit sa obtinem lucrari si practic a devenit ca si inexistenta .Vreau sa o anchid dar am anteles ca trebuie sa mai platesc ceva pentru asta an jur de 300-500ron si ma gandeam cum ar fi mai bine si cu costuri minime.Multumesc pentru timpul acordat
care ar fi cea mai avantajoasa solutie pentru a anchide o firma ?
Răspuns la discuția recuperatori -sa stim si noi
eu ancerc sa fiu corecta si an limita bunului-simt dar ea noteaza an calculator suma pe care vrea ea sa o platesc respectiv 500- 600ron.Vreau sa stiu ceva concret pentru ca m-am saturat de amenintarile lor
cum obtin o antelegere k o firma de recuperatori pentru achitarea datoriei an decursul unui an tinand cont k datoria este an valoare de 6000 ron iar eu nu pot achita decat 400-500ron pe luna.Am ancercat sa vorbesc k ei dar doamna care ma suna este imposibil sa ma nteleg k ea e practic o placa stricata un robot .