Pentru toate terenurile din extravilan sau intravilan extins pentru care nu exista plan parcelar va fi inscrisa mentiunea fara localizare certa in cazul intabularii, indiferend de modul in care au fost obtinute,
Am fost in situatia ta, avand de achitat o suma de 1000 lei. Atunci m-am informat destul de bine: ai fost taxat cu 0.90 euro/MB pentru ca astea erau si sunt optiunile din momentul incheierii abonamentului. Iar din greseala nu se activeaza netul pe telefon, stiai prea bine ce faci, doar ca nu te asteptai la asemenea costuri. De fapt asta e problema ta costul prea mare, insa nici tu nu te-ai informat inainte de tarifele corespunzatoare abonamentului tau.
Ca si sfat: eu am scapat de plata banilor, motivand ca mi-am schimbat telefonul vechi cu un iphone si aceasta si-a facut updaturi fara sa stiu. Cu cerere scrisa depusa la firma de telefonie si s-a rezolvat amiabil.
In general prima parcela de la drum este numerotata cu lotul Nr. 1 nu 10, iar cu topograful trebuia mers inainte de achizitie, nu dupa 8 ani. Dupa atata timp nu cred ca mai puteti face ceva.
Dreptul de concesiune este un drept corespunzator dreptului public, nu privat. Greseala apartine celor din primarie, nu trebuia sa incheie astfel de contract. Rezolvare gasiti prin incheierea unui contract de superficie, etc (specific dezmembramintelor dreptului de proprietate)