avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Activitate aureliapopescu

Activitate aureliapopescu

Discuție recuperare taxa
O cunostiinta buna de familie a gasit un anunt pe un site de munca cu privire la gasirea unui loc de munca in strainatate. Conditii de munca bune, se incadra la toate cerintele a primit raspuns afirmativ si i se spune sa achite intr-un cont la o anumita banca o suma de bani. Contul este deschis pe numele unui avocat.Dupa putin timp gaseste pe internet un anunt ca avocatul la care a trimis banii nu intermediaza si nici nu se ocupa cu gasirea unui loc de munca. In doua cuvinte A Pierdut. Ce e de facut pentru a recuperea suma investita?
Am fost client al companiei de telefonie mobila...... multi ani, in urma unor neintelegeri legate de o extraoptiune si mai multe convorbiri internationale am de platit o factura in suma de 248 RON. Suma pe care eu nu o pot plati integral, pana la data pe care mi-au dat-o dansii, respectiv 30 Oct. a.c. Am solicitat o reesalonare a datoriei, dar dansii nu accepta acest lucru, spunandu-mi ca daca nu voi plati suma voi fi actionata in judecata. Ultima plata a facturilor s-a facut in data de 19/07/2011.
Intrebarea mea este ce se poate face in aceasta situatie avand in vedere ca nu au trecut 90 de zile de la ultima plata a facturii. In cazul in care voi fi actionata in judecata si cu siguranta compania v-a castiga procesul poprirea mi se va pune pe salariu sau ce se v-a intampla . Stiu ca voi fi nevoita la un moment dat sa platesc si cheltuieli de judecata.
Rugamintea mea mare este daca am vreo optiune privind plata acestei facturi esalonat. Doresc acest lucru deoarece sunt unic intretinator de familie iar venitul meu este de 743 Ron/ luna.
Prietena mea este plecata in Suedia si vrea sa trimita de acolo o suma de bani., pentru asta trebuie sa deschid eu un cont aici. Intrebarea mea este daca pot folosi contul de card in care mi se face achitarea salariului. Cum se poate face aceasta? Sau un alt sfat cu privire la intrebarea mea in care costurile sa fie cat mai mici. Multumesc!
De curand am depus pe un card de credit suma datorata bancii, solicitand inchiderea cardului. In urma acestei solicitari am primit din partea bancii o hartie prin care mi se aduce la cunostiinta incetarea contractului de credit card si anularea cardului. totodata mi se aduce la cunostiinta ca anularea instrumentului de plata nu echivaleaza cu incetarea contractului de credit card, incetarea lui urmand a se face in termen de 30 de zile. Intrebarea mea este aceea: pot avea surprize la anularea intrumentului de plata in conditiile in care pe nici o adresa nu apare ca soldul este achitat? Ce trebuie facut pentru a nu ma trezi ca mai am de platit un eventual comision...sau altceva?
Ordonanta 50/2010 se aplica si cardurilor de credit daca da care este articolul si ce pot face ptr a modifica comisioane si dobanzi.
Multumesc pentru raspuns!
Răspuns la discuția caldura CET
Multumesc din suflet pentru raspuns!
Discuție caldura CET
INTREBARE: Sunt unic intretinator de familie am un venit de 640 lei si vreau sa-mi spuneti daca este de preferat sa fac o debransare de caldura sau sa merg asa asteptand subventia guvernantilor? Aceasta intrebare vine in urma acelei ordonante de urgenta in urma carora toti locatarii trbuie sa plateasca o cota parte de caldura. Si in conditiile in care recurg la debransare automat voi pierde MAREA SUBVENTIE SI VA TREBUI SA PLATESC.
Multumesc de sfaturi, sanatate si o saptamana frumoasa!
Răspuns la discuția scaderea ratei lunare Banca
La Banca unde am credit solicitat creditul trebuie facuta o cerere scrisa si anexate ce acte? Pentru ca inspectorul de credite imi spune ca nu poate face nimic in acest sens.
Răspuns la discuția copie carte de munca
Multumesc din suflet o sa incerc sa procedez asa desi...din pacate nu cunosc pe nimeni. Sper sa rezolv!
Răspuns la discuția copie carte de munca
Daca v-as spune ca nu este firma si institutie de stat ?