Bună ziua ,
Pe ce durată se poate întinde un contract de fidejusiune,mă gândesc că nu îți pot oprii bani toată viața dacă suma sa recuperat.
Menționez că plătesc și eu și soția din 2016 ptr o sumă de 70 mii Ron cu poprire de 1000 Ron /luna de persoană..
Cred că am depășit cu mult suma datorată!!!
Bună ziua.
În anul 2005 am avut împreună cu soția o firma pe care 4ani mai târziu am lichidator din Camera de Comerț dar am rămas cu un contract de fidejusiune la care plătim de atunci la o firma de recuperări . Între timp am și divorțat în 2008 ...Întrebarea mea este eu pot prelua de la fosta soție datoria de la contract adică sa plătesc și partea ei ??Am înțeles că se poate merge la un notar și sa cedeze partea ei de plata mie...
Va mulțumesc.
Buna ziua
Am fost administratorul unei firme care în 2017 sa închis dar am rămas cu un contract de fidejusiune pe cap in valoare de 70.000 Ron bineînțeles că plătesc și acum la el... Intrebarea mea este sa ajuns cu penalizările și dobânzile la câteva miliarde de Ron nu voi putea platii niciodată sumele invocate de ei cu toate că plătesc în fiecare lună regulat... Acum am aflat că firma la care plăteam a dispărut sa închis ce se poate face mai departe și dacă se pot oprii aceste penalizări care sincer numai Dumnezeu știe cum sunt calculate sau până unde se poate merge cu ele ....Singura soluție la nesimțirea statului Român este să părăsesc țara și gata .....deci nu mi-a dat nimeni o hârtie cu cât mi_ sa oprit sau cat mai am de plată nimic.... Nu știu decât că banii au fost dați din salariu la o firmă italiană care astăzi nu mai este... Statul mafiot nu spune mai tâmpitule ai platit 3 lei mai ai 7 de dat...
Buna ziua.
Acum 3 saptamani m_am trezit cu conturile blocate ptr un dosar la o banca din 2005 pana aici totul ok am sunat de milioane de ori la KRUK care intr_un dinal au raspuns si au spus ca trebuie sa iau leg cu executoeul judecatoreac care a blocat conturile.Ok si asta nu mai spun de tupeul femeilor angajate la BEJ parca eram un criminal asa au vorbit ma rog am trimis toate actele necesare si doveditoare de ce nu sa mai platit ratele supa care a urmat zeci de tel si milogeli sa imi deblocheze macar contul de salariu sa pot traii cu chiu cu vai au facut asta.Sincer nu cunosc fff bine legea dar ce perioada de timp este prevazut in lege ca aceste conturi sa fie blocate mai ales ca un avocat le_a explicat celor de la BEJ ca dosarul in cauza este prescris ptr ca de la data cesionarii lui de catre banca au trecut mai mult de 5 ani avocatul a demonstrat asta si totusi din 3 conturi 2 la o banca si 1 la alta banca s_au deblocat cele 2 iar BEJ a motivat ca doamna de la KRUK este in concediu si ei nu au primit aprobare si ptr acest cont sa fie deblocat.Deci ori deblocheaza tot ori nimic avand in vedere ca dosarul este prescris fapt dovedit de avocat.Cat poate sta blocat.
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca este legal ca societatea KRUK sa imi puna poprire pe conturi ajutata de un executor judecatoresc atata timp cat societatea la care lucrez imi plateste in fiecare luna rata stabilita de acestia in contul indicat de societatea KRUK fara nici un minut intarziere .Acum in acest moment am din nou contul blocat.Mentionez ca este un contract de Fidejusiune pe care asa cum am spus il platesc la secunda nu inteleg de unde atata bataie de cap si stres daca sunt cu ratele la zi.Acesti CAMATARI cu acte in regula chiar pot pune mereu popriri pe cont?
Va multumesc.
Buna seara,
Atunci cand sa eliberat linia de credit sa cerut extras carte funciara pt a se verifica daca sediul societatii este la adresa din actul de infiintare al firmei nu sa mentionat ca acesta (CF) va fi ca si o garantie.
BUNA ZIUA,
Filele de CEC au fost date ca si garantie in acest scop sunt facute procese verbale de predare primire a filelor ca si garantie nu am dat CEC fara a nu fi decontat .